Szjinao Ženy 925 Sterling Silver Ring Pearl Akvamarín Drahokam Krúžok Svadobné Šperky Tvar Obdĺžnika Fahshion Jedinečné Šperky

Novinka

€22.71

Vlastnosti A Špecifikácie

Značka: Szjinao Hlavný Kameň : Syntetický Akvamarín Bočné Kameň: Čerstvej Vody Pearl Akvamarín Jasnosť:VVS Akvamarín Farba: Nebeská Modrá Kameň Tvar: Obdĺžnik Kameň Veľkosti:Ako Fotografia Zobraziť Kovové Typu: Real 925 Sterling Silver Kov Farba: Antique Silver Balenie: 1*Strieborná Leštenie Handričkou, 1*Exkluzívnej Darčekovej Krabičke, 1* Drahokam Krúžok

Krúžky podporuje váš vzhľad

Oslňujúci a farebný drahokam krúžok, aby ste sa stali party kráľovná; elegantné akvamarín krúžok mohol pridať chuť na váš život, a vhodné pre kdekoľvek inde z úradu na vymenovanie.nosenie striebro 925 šperky s elegantné oblečenie pre jednoduchý spôsob, ako ukázať vašu osobnosť.

925 Sterling Silver

Szjinao zabezpečiť savety striebra, je vyrobený v 925 sterling silver, anti-oxidačné a zabrániť alergikov.To je všeobecne považované za viac odolné šperky.To je čisté striebro a obsahuje 92.5% striebra a 7,5% medi.

Akvamarín

Akvamarín je birthstone Marca, tiež známy ako "žiarivý klenot".Symbol múdrosti, nádej, zdravie, láska a priateľstvo.Mnohí ľudia si myslia, že môže chrániť ľudí na mori.

Ako vybrať veľkosť prsteňa

Poznámka: veľkosť prsteňa je len 5 až 10. ak potrebujete iné veľkosti, kontaktujte nás.

Nádherné Balenie

Poslať zadarmo krásnej darčekovej krabičke

O Zásielke

Po prijatí vašej platby, tovar vám bude rýchlo dodávaný do 48 hodín.

Návrat&Vrátenie Peňazí

Ak balík je stratené počas prepravy,budeme zodpovední za to a dá vám vrátenie peňazí.- Prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis Manažér pred otvorení sporu.Sľubujeme, aby ste spokojní riešenie na poslednú.- ak ste dostali chybné položky,celý alebo časť náhrady.- ak sa vám nepáči položky, ktoré ste obdržali a chcete sa vrátiť to,prosím, nepoužívajte ho,nechať pôvodné balíka.- Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné poplatky.

Štítky: jewelri, klaster pearl šperky, colorado akvamarín krúžky, kameň natur, striebro ježko, krúžok pearl klastra, BOCAI, šperky set ženy, krúžok strelec, veľké akvamarín náhrdelník.

modrá akvamarín krúžok 925 Sterling Silver Ring
Názov Značky szjinao
Položka Druh Krúžky, Akvamarín Strieborný Prsteň Ženy
Hlavný Kameň akvamarín, Syntetické Akvamarín
Tvar\vzor Rectangle
Strane Kameňa Perla
Pohlavie Ženy
Krúžky Typ Svadobné Sety
Nastavenie Typu Nastavenie Rámu
CertificateType NGTC
Pôvod CN(Pôvodu)
Balenie S darčekovej krabičke
Kovy Typ striebro
Kovové Pečiatky 925, Libra
Kov skutočné 925 sterling silver
Akvamarín Prstene Pre Ženy Ženské Kruhy
Číslo Certifikátu SZ1628410587
Kamene farby sky blue (nebeská modrá
Príležitosti strana, Angažovanosť/svadba/party/výročie
Číslo Modelu JH381 Akvamarín Prstene Pre Ženy
Darček pre Priateľka, Žena, Mama, najlepšími priateľmi
Štýl TRENDY
Jemné alebo Módne Jemné

Napíšte svoju recenziu!

Szjinao Ženy 925 Sterling Silver Ring Pearl Akvamarín Drahokam Krúžok Svadobné Šperky Tvar Obdĺžnika Fahshion Jedinečné Šperky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty