Stlačte Bublina Zmyslové Stláčanie Hračka Autizmus Špeciálnymi Potrebami Silikónové odbúranie Stresu Hračka pre Rodiny, Deti, Študenti

Novinka

€2.89

Odrážky:

1. Tento vynikajúci zmyslové hračka môže byť použitý od 3 do 103 rokov.Je to jednoduché podráždený hračka je vhodná pre všetky druhy ľudí, dospelých office sa zbaviť stresu, autistické deti, zmyslové hračka, výborná kvalita hračka je vhodná pre chlapcov, dievčatá, deti.

2. Zábava a Vzdelávanie: Tieto figúrky, hračky môžu byť použité pre matematiku súčtu a vaše deti sa môžu učiť a hrať.Stačí stlačiť bublina raz, a potom vysuňte ho, a senzorických podráždenosť hračka bude mierne zvuk.Potom sa otočiť viac a začať znova!

3. Hračky môžu zmierniť detské úzkosti a zbaviť sa zlých návykov, ako je hryzenie nechtov a hrá s vlasmi!Ideálne slizký husle hračka.

4. Materiál: Vyrobené z tejto netoxické a bez chuti potravín-trieda materiál, tento zmyslový hračku, ktorá tlačí bubliny nespôsobí žiadnu ujmu na ľudí a zvieratá.

5. Jednoduché hrať a ľahko sa čistí: hračky môžu byť znovu použité a čistené na dlhú dobu.Easy na dezinfekciu a vodotesný.

Popis:

Materiál: Silikón

Balenie zoznam

1*Zmyslové Hračka

Štítky: yzf r1 2020 pneumatiky.

kľúčové slovo 9 Plyšové hračky
kľúčové slovo 4 Hračky
kľúčové slovo 10 fidget hračky box
Číslo Modelu fidget hračky
Upozornenie no
Certifikácia Čína certifikované (3C), Európa certifikované (CE)
Kľúčové slovo 3 Antistresový
Kľúčové slovo 2 hračky pre dospelých
Kľúčové slovo 1 fidget hračky
7 kľúčových slov kids fidget
kľúčové slovo 8 fidget hračka
kľúčové slovo 6 fidget hračky pack
kľúčové slovo 5 figet hračky
Odporúčame Veku Materskej, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Pôvod CN(Pôvodu)
Tému Zvieratá & Príroda
Názov Značky AUKUK

Napíšte svoju recenziu!

Stlačte Bublina Zmyslové Stláčanie Hračka Autizmus Špeciálnymi Potrebami Silikónové odbúranie Stresu Hračka pre Rodiny, Deti, Študenti

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty