4pcs Jasné, Kocka Silikónové Formy Epoxidové Živice Prívesok Casting Mold Štvorcový Tvar Kocky Multifunkčné Ľad, Zásobník Na DIY Remeselnej Tvorby

Novinka

€4.04

Špecifikácia:

Úplne nové

Typ: Živica Casting Mold

Materiál: Silikón

Farba: Transparentná

Veľkosť: 5 cm, 3,5 cm, 2,5 cm, 2 cm

Množstvo: 4Pcs/Set

Funkcia:

[Multi-funkčný dizajn]: Tieto živice odlievacie formy práce ako multi-funkčné nástroje, ktoré sú vhodné na výrobu DIY projekty, prívesky, náušnice, náhrdelníky a krásne šperky alebo len nejaké príslušenstvo pre váš remesiel.

[Ľahko ovládateľný]: živice formy majú hladký a mäkký povrch, ktorý umožní dať veci a z ľahko, nie len anti-lepenie obsah, ale aj dlhú životnosť.

[Rôznych veľkostiach]: k Dispozícii sú 4 veľkostiach pre rôzne zvyklosti a potreby, 5 cm, 3,5 cm, 2,5 cm, 2 cm, a môžete si vybrať sériu formy s podobných tvarov a rôznych veľkostiach.

Package Zahrnuté:

4 x Živice Casting Mold

Poznámka:

Prosím, majte na odlievacie formy čisté pred použitím, aby lepšie remeslá účinok.

Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: tvar kocky, kocky formy nastaviť, plesne dráha, formy kremíka pre živica, kocka formy kremíka, geometrické terária, epoxidové živice transparentné plavidlá, box jasné, jasné, výrobník ľadu, živica nástroj.

Číslo Modelu Kocka Casting Mold, Námestie Živice Plesní, Živica Casting Mold
Typ Veľkoobchod No
Súbor Typ No
Materiál Silikónové
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

4pcs Jasné, Kocka Silikónové Formy Epoxidové Živice Prívesok Casting Mold Štvorcový Tvar Kocky Multifunkčné Ľad, Zásobník Na DIY Remeselnej Tvorby

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty