60 CM Nafukovacie Plávajúce Bazén Svetlo, 16 Farieb, Žiariace Beach Ball Exteriérový Vodotesný LED Bazén Lampy, Party Doplnky

Novinka

€3.55

Odrážky:

1、LED Guľa Svetla: Tento svietiacimi LED loptu, nie je iba bazén rozsvieti loptu na zdobenie bazén, ale aj farby-zmena nočné svetlo hračka pre deti, dospelých a psa hračky.To je ideálne svetlo až dekorácie pre vonkajšie a vnútorné bazény, jazierka, dvorov, fontány, záhrady, chodníky, trávniky, slávnostné etapách, festivaly, a strany.

2、Úplne Vodotesný a odolný proti Poveternostným vplyvom: Sme inovovali spodnej časti batérie poľa, aby to úplne vodotesný, a máme inovované stability jeho štruktúru, aby sa to viac drop-odolné.Je odolný na použitie vonku aj v daždivých, veterno, alebo iných nepriaznivých poveternostných podmienok.

3、16 Farieb-zmena Loptu Svetla: Tento RGB svetlo funkcie 16 stabilné farby, a 4 nastavenie režimov a jednoduché tlačidlá pridať farbu do vášho života, jednoducho stlačte tlačidlo na ovládanie všetky krásy, ktoré chcete.

4、Nastaviteľný Jas: Jednoducho vložte 3 AAA batérie na svetlo loptičky, infračervené diaľkové ovládanie, ovládanie rozsah je viac ako 5 m/196.85 palec(o), 16 farieb voliteľné, 4 zmena režimov, nastaviteľný jas, s prepnite funkciu.

5、Jednoduché Použitie: Vložte batérie do lampy, potom dajte ju na loptu, a potom nafúknuť loptu.Prosím, nie viac než nafúknuť.

Popis:

LED Guľa Svetla: Tento svietiacimi LED loptu, nie je iba bazén rozsvieti loptu na zdobenie bazén, ale aj farby-zmena nočné svetlo hračka pre deti, dospelých a psa hračky.To je ideálne svetlo až dekorácie pre vonkajšie a vnútorné bazény, jazierka, dvorov, fontány, záhrady, chodníky, trávniky, slávnostné etapách, festivaly, a strany.

Plne Vodotesný a odolný proti Poveternostným vplyvom: Sme inovovali spodnej časti batérie poľa, aby to úplne vodotesný, a máme inovované stability jeho štruktúru, aby sa to viac drop-odolné.Je odolný na použitie vonku aj v daždivých, veterno, alebo iných nepriaznivých poveternostných podmienok.

16 Farieb-zmena Loptu Svetla: Tento RGB svetlo funkcie 16 stabilné farby, a 4 nastavenie režimov a jednoduché tlačidlá pridať farbu do vášho života, jednoducho stlačte tlačidlo na ovládanie všetky krásy, ktoré chcete.

Nastaviteľný Jas: Jednoducho vložte 3 AAA batérie na svetlo loptičky, infračervené diaľkové ovládanie, ovládanie rozsah je viac ako 5 m/196.85 palec(o), 16 farieb voliteľné, 4 zmena režimov, nastaviteľný jas, s prepnite funkciu.

Jednoduché Použitie: Vložte batérie do lampy, potom dajte ju na loptu, a potom nafúknuť loptu.Prosím, nie viac než nafúknuť.

Špecifikácie:

Názov: Diaľkové Ovládanie Nafukovacie Lopty

Veľkosť: cca 60 cm/23.62 palec

Farbu svetla: rýchle auto-cyklus alebo pomalé auto-cyklus režim rozsiahlej prechod farieb z červeno - žlto - modrý - zelený - ružový - fialová - biela, stabilný na režim, časovač, funkcia a ďalšie funkcie

Napájanie: 3 AAA batérie (batérie nie sú súčasťou)

100% nepremokavé dizajn, podobné nepremokavé princíp hodinky, vodotesný krúžok je zahrnuté v strede produktov, aby sa zabezpečilo, že je vodotesný

Balenie Zoznam:

Nafukovacie Lopty*1

Lampa a Diaľkové Ovládanie (batérie Nie sú Súčasťou) *1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, farby položky, a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Štítky: xr pit bull prípade.

Číslo Modelu Žiariace Beach Ball diaľkové ovládanie
Pôvod CN(Pôvodu)
Príležitosti strana
Názov Značky monokweepjy

Napíšte svoju recenziu!

60 CM Nafukovacie Plávajúce Bazén Svetlo, 16 Farieb, Žiariace Beach Ball Exteriérový Vodotesný LED Bazén Lampy, Party Doplnky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty