EJEAS FBIM Štyroch smeroch Bluetooth Rozhodca Headset s Náramkom Prípade 1,2 Km Nepremokavé Walkie Talkie pre Futbal Futbal Tréneri

Novinka

€81.38

FBIM, tento BT palubného telefónu kit je špeciálne určený pre futbalových rozhodcov, dvoch rozhodcov môže hovoriť v rovnakom čase.My sme použili veľkú kapacitu batérie realizovať pohotovostný do 15 dní!Takže ste don ' t musieť účtovať interkom, že príliš veľa.

Bezdrôtové bluetooth komunikátor je malé, ktorý sa ľahko drží v ruke a dať do pockt vášho nohavice alebo tričko.Audio kábel je dostatočne dlhý pre vás pripojte telefón k uchu!

My sme použili veľkú kapacitu batérie realizovať pohotovostný do 15 dní!Takže ste don ' t musieť účtovať interkom, že príliš veľa.

Funkcie

CSR čip z UK, robí soud lepšiu kvalitu, môžete počuť hlas v hlučnom stave, rovnako.Nie je potrebné, stlačte PPT tlačidlo, ak chcete začať hovoriť, namiesto toho môžete použiť handsfee vložením do vrecka alebo remienok na ruku prípade.Je skvelé byť použité v belowed situácie:technické práce, letecké, motocykel koni, lyžovanie a pod.Podpora 2 rozhodcovia hovoriť v rovnakom čase!Po bluetooth párovanie, iné bezdrôtový signál nemôže pripojiť, resp. ovplyvniť intercom!Národné 5 vodotesnými, chrániť interkom z vody a dažďa.Podpora FM rádio, nie je nuda na ceste, nič viac.

Balenie Zoznam

1 x FBIM Hlavné Zjednotiť 1 x Bluetooth Rozhodca Headset 1 x USB nabíjací kábel 1 x Imbusový Kľúč 1 x Skrutka ovládače 1 x Používateľská Mnual 1 x Remienok Prípade 1 x Zips Box

Štítky: zariadenie prilba headset, balón kabelka, hinata hyuga, footbal, kolo plné tváre prilba, rozhodca futbal, bluetooth helmy, bluetooth helmy, reproduktor, headphon, bluetooth headset prilba.

Položka Druh Prilba Headset
Konektor Typu viac poskytujeme
Ak rozprávaš, 12 hodín awhole
Názov Modelu FBIM
battey 800mAh
Režim Pripojenia bluetooth
Názov Značky EJEAS
špeciálne funkcie Redukcia Šumu
Platné Prilba Typ Univerzálny, Otvorte tvár, flip hore prilba, Full Face, motocross, Polovica Prilba, Modulárna
nepremokavé Národné 5
Napájanie režim Built-in Battery
Intercom Rozsah 1200M
Maximálny Počet Reproduktorov 4
Pohotovostný režim 480hrs
Položka Dĺžka 24cm
Položka Výška 8cm
Externé Testovanie Certifikácia ce
Pracovná rýchlosť 120Km/h
Maximálna Vzdialenosť Intercom >1000m
Bluetooth Verzia 3.0
Špeciálne Funkcie Podpora 4 rozhodcovia hovoriť v rovnakom čase!
Položka Šírka 15cm
Položka Hmotnosť 0.6kg
Uplatňovať Príležitostiach Futbal alebo Hádzanú Zápas
Frekvencia 2.402 - 2.480 GHz

Napíšte svoju recenziu!

EJEAS FBIM Štyroch smeroch Bluetooth Rozhodca Headset s Náramkom Prípade 1,2 Km Nepremokavé Walkie Talkie pre Futbal Futbal Tréneri

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty