Univerzálny Super Lepidlo Handričkou Lepidlo Tkaniny, Lepidlá Bezpečné Steh Kvapaliny Šitie Riešenie Súpravy Universal Opravy Lepidlo Lepidlo

Novinka

€4.38

Funkcie:

1. Jednoduché použitie: Nie šitie, nie je potrebné používať ihlu niť, len naneste tenkú vrstvu lepidla na jednej strane textílie, a potom ju prilepiť na iné tkaniny.Zatvoriť 30 sekúnd na dokončenie prevádzky!

2. Rýchle sušenie: vysoká viskozita pevnosť, non-jedovaté a non-dráždi.Odolnosť voči korózii, používať pri izbovej teplote.Po správne použitie, sa bude liečiť do 24 hodín.

3. Vhodné pre rôzne tkaniny: To sekundové lepidlo môže byť použité na akýkoľvek typ tkaniny, vrátane ale nie výlučne, tkaniny, bielizeň, denim, cítil, semiš, koža, bavlna, polyester, flanelové, hodváb, Syntetické vlákna a nylon.

4. Zložka bezpečnosti: tekuté lepidlo je vyrobený z bezpečných materiálov a ukázali byť bezpečné a môže byť použitý vo väčšine prostredí.To môže byť uložený v každej miestnosti teplotu bez priameho slnečného svetla.Žiadna korózia, žiadne podráždenie pokožky!

5. Po úplnom uzdravení, lepidlo, zmení farbu a zostávajú mäkké a pružné, môžete prať v horúcej vode, a tepelnú odolnosť môže dosiahnuť 100 ° C (212 ° F).Po úplnom uzdravení, stáva sa nepremokavé, ručné pranie a pranie v práčke.

Popis Výrobku:

Názov: textílie na opravu lepidlo

Typ: Lepidlo

Materiál: plast

Funkcia: oblečenie lepidlo

Hmotnosť: 40 g

Použitie: Možno použiť na opravu dier v odevy, plyšové hračky

Balík Obsahuje:

1 * lepidlo

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

3. 1.00 cm=0.39"

Štítky: upozornenie pre garáž, dvojité šitie pero, lepidlo pripináčika, vzor šitie pero, diamond zásobník, šijacie perá, šijacie pero vymazať, alarm pir, Alarm Hosť, štetec, pero.

Kapacita 30ml
Balenie Vzor Pero Štýl
Druh Tekuté Lepidlo
Číslo Modelu super lepidlo
Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Univerzálny Super Lepidlo Handričkou Lepidlo Tkaniny, Lepidlá Bezpečné Steh Kvapaliny Šitie Riešenie Súpravy Universal Opravy Lepidlo Lepidlo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty