10 Palcový Umelec Úmerná Rozsahu Delič Zberača Nástroj Na Kreslenie Rluers Čerpať Zväčšovacieho Prístroja Redukcia Nástroj Nový Office Škola Kreslenia

Novinka

€1.51

Popis:

1. Úmerná Rozsahu Delič: Úmerná oddeľovače umožňujú architektov a umelcov na prenos rôznych meraní na papier pri zachovaní rovnakých pomeroch.To zabezpečuje, že kresby pobyt na stupnici k sebe.

2. Vysoká Kvalita: úmerná rozsahu delič vyrobená zo silného plastu, to si vyžaduje neustále používanie a manipuláciu. 10 cm dlhé.

3. Jednoduché Použitie: proporcionálne delič najlepšie udržať tajomstvo zlepšiť svoje kresby, to ľahko použiteľný nástroj Úmerná Delič poďme si prevodu predmetu na plátne alebo papieri.Trvá dohady kreslenia kdekoľvek a kedykoľvek.

4. Rozsiahle Využitie: je Úmerná delič umožňuje drafter alebo umelec vytvoriť presnú mierku pôvodnej kresby.Schopnosti na prenos stupnice je užitočné v mnohých oblastiach, vrátane umenia, architektúry a inžinierstva, medzi ostatnými.

5. Presné Výroby: Úmerná deliče sú presné, vreckový, a žiadne špeciálne elektroniky, takže sú populárne nástroje v týchto oblastiach.Umelci nájsť úmerná deliče užitočné najmä v prenose veľmi malé rozmery, ktoré by inak bolo ťažké.

Špecifikácia:

Názov: Úmerná Rozsahu Deliča

Veľkosť: o 10in

Materiál: plast

Balenie Zoznam:

1 x Rozsahu Deliča

2 x Klip

Štítky: l750 doska, electron rozsahu, základná doska pre toshiba l755, mini rozsahu, plazmová lampa, zberač prúdu, rozsahu vážiť, veľké zväčšenie pŕs, dlaždice nástroj, rýchle zväčšenie pŕs.

Funkcia 2 10 Palcov
Druh Iné
Funkcia 4 Delič Pravítko Nástroj Na Kreslenie
Číslo Modelu Delič Pravítko
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové
Funkcia 3 Plastové Maliarske Nástroje Výučby
Funkcia 1 Úmerná Rozsahu

Napíšte svoju recenziu!

10 Palcový Umelec Úmerná Rozsahu Delič Zberača Nástroj Na Kreslenie Rluers Čerpať Zväčšovacieho Prístroja Redukcia Nástroj Nový Office Škola Kreslenia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty