Nový Príchod Reálne Kabáty Z Ovčej Ženy Oblečenie Na Jar Ležérny Štýl Tenký A Ľahký Vysoko Kvalitné Originálne Kožené Bundy

Novinka

€124.41

Nový Príchod Reálne Kabáty Z Ovčej Ženy Oblečenie Na Jar Ležérny Štýl Tenký A Ľahký Vysoko Kvalitné Originálne Kožené Bundy

Milí kupujúci, naše šaty sú vyrobené z dovezených baránkom, ktorý je oveľa lepšie ako bežné ovčej na trhu.A príslušenstvo používajte najvyššiu konci hardvéru materiálu.Takže si môžete kúpiť s dôverou.

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

VEĽKOSŤ

(cm)

poprsie(cm)

ramenné (cm)

Rukáv (cm)

S

50

96

39

56

M

51

100

40

58

L

52

104

41

59

XL

53

108

42

60

XXL

54

112

43

61

Poznámka:

- Prosím, aby 1-2 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

- Prosím, skontrolujte Veľkosť Grafu pred objednávky.Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím poslať

správa pre nás.

Poznámka:

- 1 palec =2.54 cm, niektorí kupujúci je možné previesť podľa Americkej veľkosti I za predpokladu,

1.Sezóna: Jar a jeseň

2.Pohlavie: Ženy

3.Materiál: real ovčej

4.dĺžka: krátka dĺžka

5.Rukáv dĺžka: dlhý rukáv

6.Golier: TURN-DOLE golier

Doprava Politiky

Sme poštovné položky do 5 - 7 pracovných dní po úhrade sa vymaže s výnimkou sviatkov.Sme v Číne a dodacia lehota je zvyčajne 15 - 30 dní okrem prípadov, v ďalekej krajine.Prosím, láskavo trpezlivo čakať a neváhajte nás kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok.

Ak ste ešte nezískali body v dôsledku času, prosím, láskavo kontaktujte nás e-mailom alebo Obchodný Manažér, budeme riešiť problém, aby ste radosti zo.

O Daň

Tie sú vystavené dovezené daní, colných poplatkov, ktoré možno uložiť vaše miestne vlastný office.Nie sme schopní vás informovať, že z dôvodu poplatok, ako je to z rôznych krajín a položky.

Spätná väzba

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, nám prospech zanechať 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s objednávkou a položky.Prosím, láskavo nie upokoj sa, aby zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s objednávkami, ale nechajte nám šancu vyriešiť za vás.My sa budeme snažiť uspokojiť vás.

Prijímanie Adresu

Prosím, napíšte svoje meno a číslo domu na dodaciu adresu, ak ste objednávku, pretože Rusko má nové pravidlo teraz, pošta nebude expedície zásielok, ak nechcete písať celé meno.Las5tly nemôžeme prevziať zodpovednosť.

Štítky: skutočné lether bunda žena, mimo biely koberec, skutočné kožušinové kabáty z ovčej, kožené reálne bunda žena, fox kožušiny pončo, skutočné kožušiny pravej kože kabát, pravé ovčie kabát ženy hnedá, baránkom ženy, kabát z ovčej, dámske pravá koža semiš coats.

Uzavretie Typ Jediný Breasted
Sezóna Jarné/Jesenné
Pohlavie Ženy
Obkladový Materiál Polyester
Golier Zase dole Golier
Odnímateľná Časť Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Štýl Príležitostné
Vrchné Odevy Typ Kožené & Semiš
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Oblečenie Dĺžka krátke
Rukáv Štýl Pravidelné
Dekorácie Vrecká
Materiál Z ovčej

Napíšte svoju recenziu!

Nový Príchod Reálne Kabáty Z Ovčej Ženy Oblečenie Na Jar Ležérny Štýl Tenký A Ľahký Vysoko Kvalitné Originálne Kožené Bundy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty