2 Ks Rybársky Háčik Návnada Návnadu Dvojité Uhlíkovej Ocele Nabrúsené Hák pre Rybárske Accessoreis Morský Rybolov Zámok Ihly Rybárske Háku

Novinka

€2.70

2 KS Rybársky Háčik Návnada Návnadu Dvojité Uhlíkovej Ocele Nabrúsené Háčik Mäkké Šťuka Shad Dvojitý Háčik Na Lákať Triple Háčik Ice Rybárske Náradie

Funkcie: 1. Uhlíkovej ocele a nerezových materiálov, sú veľmi odolné a spoľahlivé, nie je ľahké hrdze, a môže sa použiť opakovane.

2. Špeciálne navrhnuté háčik, je pevný a ukázal, ktorý drží návnadu chytil dlhšie, aby lepšie vyhovovali vašim potrebám.

3. Malé, ľahké, ľahko nainštalovať, môžete nainštalovať lákať na háčik a doplnená je len jednoduché kroky, prinesie viac výhod.

4. Ľahko sa prenáša, háčiky sú balené v pevnom plastové okno, nie je ľahké spadnúť, bezpečné a spoľahlivé, a aj nákladovo efektívne.

5. 2 sady rybárske háku, dobre vyrobené, má vynikajúcu kvalitu, a opotrebovaniu, má tiež dlhú životnosť.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Rybársky Háčik

Materiál: Uhlíková Oceľ + Nerez

Farba: Ako na Obrázku Zobrazené

Dĺžka: Cca. 9/14 cm( 3.5/5.5 v )

Zoznam balíkov: 2 x Sada Rybárske Háku

Štítky: rybárske kliešte pesca, mora rybárske návnady ihly, 2 široká priepasť háčik, ryby prút, láska pesca, crkt snap lock, zrastov needl, háčik offset, dvere zátka sacie, autolak prášok.

Stav 100% zbrusu nový
Farba Ako zobrazuje obrázok
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Rybárske Háku
Materiál uhlíková oceľ + nerez
Dĺžka Approx. 9/14cm( 3.5/5.5in )
S Pravítkom, alebo Nie Áno

Napíšte svoju recenziu!

2 Ks Rybársky Háčik Návnada Návnadu Dvojité Uhlíkovej Ocele Nabrúsené Hák pre Rybárske Accessoreis Morský Rybolov Zámok Ihly Rybárske Háku

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty