Modrá Stôl Runner Umývateľný Bavlna Žakárové Stolové Prestieranie s Strapce Bielizníka Šatky pre Home Decor

Novinka

€7.76

MATERIÁL: Bavlna žakárové tkaniny s geometrickými tkané vzory.Na hornej strane je mäkké a odolné proti vráskam, na zadnej strane je hladká, pre lepšiu ochranu tabuľke.

ELEGANTNÝ DIZAJN: Tento stôl runner ponúka klasické geometrický vzor, ozdobená ručne viazané strapce, prináša novú vrstvu prepracovanosti vášho priestoru.Prirodzene sa inšpiroval modrá farba slúžia ako dokonalý dôrazom na dobre kurátor domov.

MULTI-ÚČEL: nielen, že môžete runner zvýšiť jedálenský priestor na jedálenský stôl, ale tiež ideálny pre toaletný stolík, credenza, konferenčný stolík, TV stojan, klavír, posteľ runner atď.To môže zvýšiť svoj štýl, či už je to dom, Marocká, českého, moderné, v pobrežných vodách.

JEDNODUCHÁ STAROSTLIVOSŤ: Ručné pranie odporúčané kvôli strapce.Prať samostatne v studenej vody, jemný cyklus, nepoužívajte bielidlá, ploché suché.

Farba: modrá

Materiál: ľan

Veľkosť: L: 32x280cm/S: 32x140cm

Obsah Balenia:

1 * Stôl runner

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: cortina de, posteľ šatku, de úradu, zlato runner, posteľ runner, de cortina, de teto, posteľ runner hoteli, šifón hidžáb, oválny obrus.

Technics Tkané
Číslo Modelu Stôl Runner
Vzor Typ Geometrické
Štýl stredomorský štýl
Materiál Iné
Vzor TLAČENÉ
Použitie Domov, HOTEL
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Modrá Stôl Runner Umývateľný Bavlna Žakárové Stolové Prestieranie s Strapce Bielizníka Šatky pre Home Decor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty