Shockproof Vodotesný Úložný Prípade Na Uchu, Na Čele Digitálne Infračervené Teplomery Úložný Box Prenosná Taška Na Zips S Ozdobná Šnúrka Na Uniforme

Novinka

€1.14

Shockproof Vodotesný Úložný Prípade Na Uchu, Na Čele Digitálne Infračervené Teplomery Úložný Box Prenosná Taška Na Zips S Prídavné Funkcie: 1. Vysoko-kvalitný materiál: vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny materiál bavlna, silné štruktúry, hrubé a jemné. 2. Multi-function: môžete dať na čelo teplomer, meranie teploty nástroj, ušný teplomer, atď. 3. Shockproof: silný materiál, shockproof, proti znečisťovaniu ovzdušia, udržať teplotu merací prístroj čisté a hygienické.Popis: Úložný box pre thermoscan, ušný teplomer, a iné.Shockproof a nepremokavé, tam je na mriežku a vnútri na miesto, malé položky.Špecifikácie: Materiál: spinning handričkou Typ: Červené zips + ozdobná šnúrka na uniforme, zelená zips + ozdobná šnúrka na uniforme (voliteľné) Color: čiernej Package Zahrnuté: 1 * Ochranné Skladovanie Prípade Teplomer Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: umenie dodanie skladovanie, dual sensor teplomer, stacionárne skladovanie transparentné, seeed, zobral stacionárne organizér, hadice pre tlakový čistič, ika skladovanie, prípad telefón, klinec rack, plastový box.

Technics Lesklý
Štýl Moderné
Lattice Množstvo 1
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Spinning handričkou
Funkcia Eco-Priateľský
Tvar Rectangle
Použitie teplomer
Produkt Úrad Organizátor
Číslo Modelu Skladovanie Prípade
Farba čierna
Druh Skladovacie Boxy & Zberných Nádob, Červená zips + ozdobná šnúrka na uniforme, zelená zips + ozdobná šnúrka na uniforme (voliteľné)
Zaťaženie 100 kg
Kapacita teplomer

Napíšte svoju recenziu!

Shockproof Vodotesný Úložný Prípade Na Uchu, Na Čele Digitálne Infračervené Teplomery Úložný Box Prenosná Taška Na Zips S Ozdobná Šnúrka Na Uniforme

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty