Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10 G973F 8GB RAM, 128 GB ROM Globálny verzia 6.1" Octa-Core NFC 4G LTE Exynos Pôvodné Odomknutý Mobilný Telefón

Novinka

€306.37

modname=ckeditor

V balíku:

"Pridať nabíjačky a 128G"znamená "Pridať bezdrôtové nabíjačky a 128 gb MicroSD karty"na"Pridať nabíjačky a 256G"znamená "Pridať bezdrôtové nabíjačky a 256 GB MicroSD karty"na"Pridať nabíjačky a 512G"znamená "Pridať bezdrôtové nabíjačky a 512 gb diskom MicroSD kartu"

Štandardný Balík, vrátane:

1*Original Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10 G973F telefón(odomknuté)1*Charger1*Údaje cable1*manuálne zošit1*AKG earphone1*USB Konektor(USB Typ-C)1*Case1*Vyhadzovanie Pin

Popis Produktu

Videá a obrázky zobrazené sú prevzaté od našich reálnych produktov

Záruka :

Poskytujeme 12 mesiacov záruka pre váš telefón (Všetky príslušenstva nie sú v záručnej rozsah), ak problém nie je spôsobený tým, umelé poškodenia alebo nesprávneho použitia.Ale neposkytuje záruky v prípade, ak zákazník odpojte telefón alebo opravený telefón bez povolenia.Prosím, ukáž mi jasné, video, ak máte nejaké po-servis problémy.

Prijímať zásielky:

Prosím, otvorte zásielku v post dôstojníka prítomnosti, ak je balík poškodený alebo prázdne(ukradnuté), spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument, a to najmä nárok žiadosť papier.A prosím, aby kompletný vybalenie video a hmotnosť videa na všetko.

Platby :

Náklady na vrátenie alebo stratené zásielky bude na kupujúceho z dôvodu odmietnuť colné odbavenie,neakceptujeme spor colných problém.

Predaj po služby:

1.Položky vrátené do 15 dní od doručenia môžu byť nahradené alebo vrátenie peňazí.2.Položky sa vrátil po 15 dní do jedného mesiaca od doručenia, a to bez náhrady, iba opravy, na plné vrátenie peňazí, prosím, poslať späť produkt s plnou príslušenstvo v balení; pre opravu alebo výmenu, prosím, zašlite len telefónu bez príslušenstva.

FAQ:

1.Prečo by ste dôverovať nám?Sme predávať len vysoko kvalitné produkty, zákazníci sa nemusíte báť o kvalitu našich výrobkov.Naše výhody sú kvalitné a špičkové služby. 2.Môže to byť dodávané do mojej krajiny?Môžeme loď položky 98% krajín sveta.ak vaša krajina nie je možné vybrať na Lgmspojmat.sk , prosím, kontaktujte nás.3.Ako dlho trvá, kým dorazí?Všeobecne povedané, zabezpečíme vám zásielku do 1-7 pracovných dní akonáhle je platba potvrdená, a spolupracujeme s DHL, UPS, TNT, FEDEX (5-7days), a EMS (13-30 dní.).Ale prosím, pochopiť nás, ak je určitým časovým oneskorením, pretože niečo, čo je mimo našej kontroly. 4.Musím platiť clo?sme sa neplatia žiadne poplatky Dane.Cena na Lgmspojmat.sk nezahŕňa colné daň a poplatok, ak sa to stane, kupujúci by mal platiť sám.Ak nesúhlasíte, prosím, nie kúpiť, aby sa zabránilo problémy .Vlastné povinnosti sú účtované dovážajúcich krajín.Vďaka!

Štítky: samsung a12 price, galaxy s rezacím zariadením s10, galaxi s21, xperia, prípade s10e samsung, motorola telefón, att phones, prípad pre infinix poznámka 7 lite, android mobil phone, mobil phone.

Veľkosť Displeja 6.1
Veľkosť displeja rozsah Uprostred (6-6.49")
Biometrics Technology V Obrazovke Fingerprint Recognition
ROM 128G
Jazyk angličtina, Ruský, Nemecký, Francúzsky, Španielčina, POĽSKÝ, Portugalský, Taliansky, Turecká, Nórsky, Kórejský, Japonský, Arabský
Výdrž V Pohotovostnom Režime Iné
Displej Materiál AMOLED
Screen Type Celej Obrazovke
Kapacita batérie(mAh) 3400
Samsung zaplatiť Áno
Certifikácia CE, FCC, ROHS
CPU Core Quantity Octa-Core
Názov Značky SOYES
Fast Charging Rýchle Nabíjanie 2.0
Charging Interface Type TYP-C
Rear Camera Quantity 3
Front Camera Pixel 10MP
Položka Stav Refurbished
Charging Power Iné
Rozlíšenie Displeja 1440x3040
SAMSUNG Model Exynos 9820
Dotykový Displej Áno
Optické Priblíženie 2X
Dizajn BAR
Wireless Charging Áno
Pamäť RAM 8G
SIM Card Quantity 1 SIM Card
CPU Model Samsung
Typ Batérie Nie Odnímateľný
3.5mm Headphone Port Áno
Bluetooth Verzia 5.0
Operation System Android
Typ Pamäťovej Karty Špecializované slot
Cellular GSM, WCDMA, LTE
Rear Camera Pixel 12MPX
Google play store, Áno
Pôvod VN(Pôvodu)
nfc Áno
Front Camera Quantity 1

Napíšte svoju recenziu!

Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10 G973F 8GB RAM, 128 GB ROM Globálny verzia 6.1" Octa-Core NFC 4G LTE Exynos Pôvodné Odomknutý Mobilný Telefón

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty