Univerzálny Šijací Stroj pre Domácnosť Tote Taška s Anti - Polstrované Dno pre Väčšinu Štandardných Overlocker Stroj a Dodávky

Novinka

€7.76

Popis:

Veľká kapacita: hlavné priestranné vrecko je určené pre umiestnenie vašej šijací stroj, zatiaľ čo malé vrecko na zips a predné vrecká sú priestranný dosť drží iné šitie doplnkov, ako sú nožnice, behúne, ihly, cievky, atď.

Ľahko sa prenáša: čalúnená rukoväť umožňuje pohodlné držanie bez toho zbytočného tlak na vaše ruky.

Premium Kvalita: Vyrobené z vode-odolný 600D oxford handričkou materiálu.trvalé použitie, super oteruvzdorné a je odolné proti roztrhnutiu; zips dizajn, ľahké, aby ste stroj a uzavrieť.

Platné Príležitostiach: Tento šijací stroj taška vyhovuje väčšine štandardnej veľkosti šijacie stroje, môže byť aj skladovanie tašku na nákupy, cestovanie, camping, fitness a iné použitie.

Veľkosť(dx š xv): 58x20x19cm / 23x8x7.5inch

Balenie Obsahuje:

1 Kus Šijací Stroj Taška

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Štítky: taška pre šijacie stroje pevné, brat šijací stroj protiprachový kryt, dno plávať, šijací stroj bolsa, šiť nástroj, šijací stroj priemyselné tašky, zadarmo vzor šijací stroj protiprachový kryt, bikini bottom, mária šijací stroj tote, boblino šijací stroj.

Typ Veľkoobchod No
Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ No
Číslo Modelu Šijací Stroj Taška
Skladovanie Štýl Skladovanie Rolls & Tašky
Skladovanie Typ Šijacie & Výšivky Nástroj Skladovanie

Napíšte svoju recenziu!

Univerzálny Šijací Stroj pre Domácnosť Tote Taška s Anti - Polstrované Dno pre Väčšinu Štandardných Overlocker Stroj a Dodávky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty