120pcs Nechty Predĺženie Rýchle Budovanie Formy Pre DIY Nechtov Dekorácie Umenie UV Builder Gel Clear Dual Formy False Tipy

Novinka

€2.47

120pcs Poly Nechtov Gél Rýchle Rozšírenie Systému francúzsky False Nechtov Forme Formy Tipy DIY Nechtov Dekorácie Umenie UV Builder Nechty Nástroje

Funkcia:

❤️Vysoká Kvalita★120Pcs Duálny Systém Nechtov Forme vyrobené z ABS materiálu, ktorý je silná a robustná natoľko, aby trvať asi 2-3 týždeň.Je to druh životného prostredia príjemný materiál, a nebude poškodiť vaše nechty alebo tela.jednoduché použitie a je opakovane použiteľný

❤️Na nechty, Tipy Klip★Transparentné Nechty Klip sú vyrobené z kvalitného ABS plastu, ľahké,prenosné na prepravu a obchod, nie je ľahké zlomiť ani ho nedeformujte,môže vám pomôcť vyriešiť false nechty rýchlo, upraviť ich na správnu dĺžku, a aby ich jednoduché použitie a je opakovane použiteľný.

❤️12 veľkosti, aby vyhovovali potrebám každého prsta.

❤️Ideálny Darček Nastaviť★Nechty Predĺženie Súprava je skvelé pre profesionálny nechtový technik na Nechty Salon a nechty milovník umenia Doma DIY, môžu byť použité pre budovanie akrylových nechtov/UV gél na nechty, ideálny pre maľovanie jasné, nechty a stiletto nechty tipy.

Poznámka

Veľkosť sa meria ručne, môže byť trochu odchýlka

ZÁSIELKY

Keď vaša objednávka je zaplatená, budeme loď je na vás do 48 hodín.

Budeme pozorne skontrolovať produkt a snažiť balenia výrobku aj zabráni poškodený v tranzite.

Ak je váš balík je bohužiaľ poškodený v tranzite, prosím, nebojte sa, sme zodpovedné a poctivé predajcovia, dáme vám uspokojivé riešenie.

Spätná VÄZBA

Keď dostanete tovar, ak ste spokojní s naším tovarom a službami, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu.

Vaše povzbudenie bude nás to urobiť lepšie pre vás.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Sme čestní a zodpovední predajcovia, Budeme riešiť s vami po prvý raz.

Bad review nemôže vyriešiť problém,Prosím kontaktujte nás a my vám uspokojivé riešenie.

Tipy

Ak sa vám páči, nail art, prosím, postupujte podľa našej predajni, Budete mať možnosť, aby si naše nové produkty zadarmo.

Sme vám vždy poskytnúť vám vysoko kvalitné produkty a najlepšie služby.

Štítky: duálny systém, jasné, staviteľ nechtov formy, jasné, dual formu nechtov, rakva nechtový tip, balerína, nechtový tip, Klinec Formulár, fialová nechtov formulár, toe nail formulár, opi nechtov formulár, polygel.

názov položky Klinec Formy
Položka Druh Klinec Formulár
Množstvo 120PCs/Taška
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 3 Top formy pre nechty
Funkcia 2 Predĺženie nechtov
Funkcia 4 Dual forme tipy
Funkcia Pre Nechtový Rozšíriť

Napíšte svoju recenziu!

120pcs Nechty Predĺženie Rýchle Budovanie Formy Pre DIY Nechtov Dekorácie Umenie UV Builder Gel Clear Dual Formy False Tipy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty