16 Farieb KUTILOV, Sviečky, Takže Vosk Farbenie Náterov Pre Vosku, Ručne vyrábané Sviečky Pigmentové Farbenie Na Výrobu Vonné Sviečky Alebo Mydlo Farbivo XJ94

Novinka

€6.06

Popis:

Farba: 16 ks náhodné farby (môžu byť rôzne, od hlavného obrázok)

Hmotnosť:5 g/ks alebo 10 g/ks

Krok:

1. hrniec do vhodných pigmentov, potom pridať trochu sójového vosku (alebo včelí vosk, palmový)

2. s 300 stupňov Celzia otvorený oheň a ohrev vody-bunda ohrev vosku a farbivo, jemné a za stáleho miešania, kým sa všetky rozpustené;(môžete použiť horiace sviečky na vykurovanie, príliš, horiaci oheň z sviečka vonkajšia teplota je okolo 300 stupňov Celzia.)

3. pridaním zostávajúce sóje gáč (alebo včelí vosk, palmový), oddelené od vody, vyhrievané topiť, premiešame.

4. Na vosk hladinu kvapaliny môžu byť pridané pred tuhnutie sušené kvety a iné veci, ako dekorácie(obchod, predaj, môžu byť kombinované kúpiť).

Tipy:

(1) v Krok 2: môžete použiť horiace sviečky priame vykurovanie, horiace sviečky vonkajšej teploty približne 300 stupňov Celzia.

(2) ponárania sviečka môže byť trpezlivosť rovnomerne nanesená malé drevené kefkou alebo drevenou lopatou.

(3) Ak hotové výrobky z formy nie je hladký, môžete použiť teplovzdušný sušič na vlasy zmeny, môžete použiť aj jemným brúsnym lešteným povrchom na výrobu matný efekt.

Package Zahrnuté:

16 taška (5g/10g) KUTILOV, Sviečky Farbivo Farby

Štítky: farba vlasov vosk, sviečka farbivo čipy veľkoobchod, sójový vosk, 28 mm podstavec, voliteľné mydlo farbivo, malé mydlo, takže, narodeniny candl, farbivo vosk, eco solvent ink, sviečka farba, farbivo.

Hmotnosť 5g
Číslo Modelu XJ94
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

16 Farieb KUTILOV, Sviečky, Takže Vosk Farbenie Náterov Pre Vosku, Ručne vyrábané Sviečky Pigmentové Farbenie Na Výrobu Vonné Sviečky Alebo Mydlo Farbivo XJ94

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty