Príručka Topless Otvárač Strane Rez Nehrdzavejúcej Ocele, Otvárače na Fľaše Profesionálne Ergonomické Pohárov & Tin Otvárač na Konzervy Kuchynský Nástroj

Novinka

€5.61

Popis:

Hladké a Bezpečné Hrany Rezu: Chrániť & zabezpečiť, aby vaše prsty bezpečnú, plynulú a žiadne ostré hrany krytu, aby vaše prsty viac bezpečnosti.Neváhajte a bezpečné použitie sami a aj vaše deti!

Vysoká Kvalita Materiál: Vyrobené z vysoko-kvalitných potravín bezpečný materiál z nehrdzavejúcej ocele a PP plastu.Zabezpečiť to nebude hrdze alebo prestávku za čas!Kompaktný a inteligentný dizajn je dokonale vhodný pre vaše kuchynské zásuvky a skrine.

Jednoduché a Ľahké Použitie: Ergonomický dizajn, veľký jednoduché otočenie gombíka a dobrý pohodlné kľukou rukoväť umožňuje rezanie otvorené nádoby jednoduché, rýchle a jednoduché.

Prenosné a Ľahké Hmotnosť: Vhodnej veľkosti je tento otvárač ľahko sa prenáša, keď cestujete alebo kempovanie, to môže otvoriť všetky druhy okrúhle a oválne nádoby.To je tiež

výhodné pre vás zavesiť miesta skladovania alebo ho otvor na rukoväte.

Ľahko sa Čistí: Nový dizajn, strih veko v nabok.Rezací kotúč nebude dotýkať jedla a veko sa môže dať späť do môžete bez pádu do potravín, ktoré zabezpečuje potravín je čistý.Pri čistení otvárač, stačí opláchnuť pod tečúcou vodou.

Špecifikácia:

Názov produktu: One-ruka bezpečnosti otvárač

Materiál: ABS živice + nehrdzavejúca oceľ príslušenstvo + rukoväť-TPR

Veľkosť: Plná dĺžka: 19.5 CM, Výška: 4 CM; Šírka: 6TYP

Cieľ: Otvoriť všetky druhy plechovky, konzervy, ryby, mäsové konzervy, konzervovaná zelenina, konzervované kokosové mlieko s kondenzovaného mlieka, reprodukovaná mačiek a psov, atď.

Balenie: voliteľné funkcie opp taška/box

Funkcie:

1. Bezpečnosť nepoškodzuje spp

2. Otvorením krytu hladko bez uškodí ruky

3. Po otvorení môže, dá sa dokonale pokryté lepšie zachovať potraviny z zhoršenie

Ako Používať:

1. Miesto na okraji môže.

2. Otočte gombík dopredu, aby rez okolo môžete.

Otočte gombík dozadu ľahko zdvihnite veko.

3. Veko nebude patriť do môže a je hladký, bez ostrých hrán.

Package zahrnuté:

1*manuálne otvárač (otvárač iba)

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké

Štítky: elektrické tin otvárač, ue40c6510, tin otvárač na svete, priemyselné ovládač potenciometer, mi a1 nálepky, tin otvárač dreva, ovládač hrniec, guľka shell, móda tin otvárač, otvárač cínu.

Kovové Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)
Otvárače Typ Môže Otvárače
Funkcia Eco-Priateľský
Druh Otvárače
Číslo Modelu Môže Otvárače

Napíšte svoju recenziu!

Príručka Topless Otvárač Strane Rez Nehrdzavejúcej Ocele, Otvárače na Fľaše Profesionálne Ergonomické Pohárov & Tin Otvárač na Konzervy Kuchynský Nástroj

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty