40Pieces Prázdne Pieseň prívesok na Akryl Keychains Prázdne Akryl Transparentný Obdĺžnik Disky s 30Pieces Kovový prívesok na

Novinka

€5.49

T8DE 40Pieces Prázdne Pieseň prívesok na Akryl Keychains Prázdne Akryl Transparentný Obdĺžnik Disky s 30Pieces Kovový prívesok na

OOTDTY

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

Obsah balenia: balíček prichádza s 40 kusov akryl keychains a 30 kusov prívesok na krúžky , 15 ktoré sú zlato a striebro každý; dostatočný počet môže zabezpečiť využívanie a výmenu denný keychains, ktorý vám umožní zdieľať s priateľom.

Materiál a veľkosť: tieto DIY pieseň keychain polotovary sú vyrobené z kvalitného a odolného akryl materiálu, majú dobrú perspektívu účinok, môžu lepšie zobraziť DIY efekt, nie je ľahké sa deformovať alebo zlomiť, odolné a spoľahlivé; akrylových doska je o 2 x 8 cm/ 0.78 x 3.1 inch, hrúbka 3 mm krúžok na kľúče je 1.8 x 25 mm.

DIY vaše keychain: naše transparentné akrylátové keychain polotovary sú ideálne pre pridanie vinyl, aby sa osobné keychains a štítky; môžete čerpať alebo vložiť vaše obľúbené nálepiek na prázdne priestory s rodinou a priateľ, a vytvoriť skladbu keychains podľa potreby.

Ochranný film: oboch stranách tieto akryl keychains sú pokryté ochranným filmom, ktorý môže zabrániť akryl prázdne z toho, oprášil alebo zbytočné škrabance, Prosím, lúpať ochranný film, keď budete chcieť používať.

Vynikajúci darček: tento osobné obrázok keychain je ideálnou voľbou pre zaujímavé nápady na darček, môžete písať požehnanie slovami a maľovať krásne obrázky, aby sa vaše vlastné osobné keychains, a potom poslať priateľom a rodine, ako jemné darčeky.

Priehľadný Akrylový Keychain Prázdne Nastaviť len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia:

Materiál: Akryl

Priehľadný Akrylový Prázdne Veľkosť: app.2x8cm/0.78x3.15in

Farba: Ako na obrázky zobrazené

Množstvo: 1 Sada

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Obsah Balenia:

40 Ks x Akryl Jasné Prázdne

20 Ks x Zlatý Kľúč Krúžky

20 Ks x Silver Key Krúžky

Štítky: prázdne keyring, akryl kruh, disk, plexisklo kolo, farebný akryl disky, prd, reťaz kľúč, diy keychain, prd žena, čierny akryl disky, akryl polotovary pre remeslá.

Položka Druh Kľúčové Reťaze
Pôvod CN(Pôvodu)
Jemné alebo Módne Móda
Číslo Modelu T8DE2SS310419
Kovy Typ Žiadne

Napíšte svoju recenziu!

40Pieces Prázdne Pieseň prívesok na Akryl Keychains Prázdne Akryl Transparentný Obdĺžnik Disky s 30Pieces Kovový prívesok na

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty