8pcs/súbor Prenosných Nehrdzavejúcej Ocele Špáradlo Taška Nastaviť Opakovane Kovové Špáradlá s držiakmi pre Outdoor Camping Piknik

Novinka

€3.01

Funkcie:

1. Multi-funkčný nástroj: Toto vrecko špáradlá z rôznych vzorov môže byť použité ako praktický ovocie vychystávanie nástroj, ktorý vám môže pomôcť, otvorte telefón slotu a vyčistiť zvyškové častice na klávesnici počítača.Je vhodný aj pre kempovanie, turistiku , piknik, cyklistika, cestovanie, atď.Príležitosti na splnenie rôznych potrieb.

2. Bezpečné použitie: spodný hrot z titánu špáradlo je trochu kolo a nie príliš špicaté, ktorá nie je ľahko zraniť vaše ďasná.Tieto camping špáradlá nie sú toxické, opakovane a trvanlivé.

3. Trvalé a dlhodobé použitie: Tieto špáradlá sú vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny titánu, a držiaka noža je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele.Má vynikajúcu trvanlivosť a odolnosť voči korózii.To nie je toxický a je opakovane použiteľný, hladko brúsená a môže dokonca byť udržiavané v čistote mnohokrát Po použití.

4. Prenosný dizajn: S krúžok na kľúče, môžete vykonávať špáradlo taška kdekoľvek, nízka hmotnosť, nebude zvýšiť záťaž, keď je pripojený k krúžok na kľúče, vhodný pre každodenné použitie, turizmus, camping, turistiku a cestovanie.

5. Intímne design: kovové špáradlá s cross-textúrou dizajn, sú pohodlné držanie a nie ľahko vykĺznuť z ruky.Praktické nástroje na udržiavať zuby čisté a zdravé.Visí pracky pomáha ľahko vykonávať špáradlo box splniť vaše denné potreby.

Popis:

Titán špáradlá sú opakovane použiteľné, s ideálnymi sila, silný a nie je ľahké zlomiť, ľahko prepravovať a skladovať, môže slúžiť vás na dlhú dobu a prinesie vám mnoho vymoženosti.

Špecifikácie:

Farba: strieborná

Materiál: zliatiny titánu, 304 nerezovej ocele

Špáradlo držiak veľkosť: 9*1.7 cm

Zubná niť veľkosť: 7,5 cm

Špáradlo veľkosť: 8.5 cm, 9 cm, 8.5 cm, 6,5 cm, 6typ, 6.5 cm

Typ: zubná cleaning tool

Package Zahrnuté:

1pc * Zubná niť

1pc * Špáradlo držiteľ

6pcs * Špáradlo

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: Automatické Špáradlo Box, black špáradlo držiteľ, zubné špáradlo, zlato špáradlo držiteľ, špáradlo držiteľ dať, bambusové špáradlo, pšenica vlákniny automatické špáradlo, plastové špáradlo, muž, špáradlo, držiteľ, automatické špáradlo boxy.

Tabuľka Dekorácie A Príslušenstvo Typ Špáradlá
Špáradlo Veľkosť 8.5 CM, 9 cm, 8.5 CM, 6,5 cm, 6typ, 6,5 cm
Číslo Modelu Z Nehrdzavejúcej Ocele Špáradlo Taška Sada
Materiál Kov, Titánové Zliatiny, 304 Nerezovej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)
Špáradlo držiak veľkosť 9*1.7 cm
Farba striebro
Zubná niť veľkosť 7,5 cm
Certifikácia CIQ
Funkcia Eco-Priateľský
Druh zub cleaning tool

Napíšte svoju recenziu!

8pcs/súbor Prenosných Nehrdzavejúcej Ocele Špáradlo Taška Nastaviť Opakovane Kovové Špáradlá s držiakmi pre Outdoor Camping Piknik

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty