1Pcs Multifunkčné Magic Vešiaky na Oblečenie Visí Reťaz Kovové Tkaniny Skriňa Záves Kovové Oblečenie Stojan na Sušenie Vešiak

Novinka

€2.37

4Pcs Multifunkčné Magic Vešiaky na Oblečenie Visí Reťaz Kovové Tkaniny Skriňa Záves Kovové Oblečenie Stojan na Sušenie Vešiak

Hlavné Funkcie:

ULOŽIŤ 80% SKRIŇA PRIESTOR

Ramienka možno uložiť 80% skriňa priestor a udržať oblečenie čisté, bez vrások.To je perfektný handričkou organizátora, na organizovanie skrini.Je vhodný pre domy, byty, oblečenie centrá, a iné obmedzený priestor.

VHODNÝ NAJMÄ PRE

Každý záves môžete zavesiť 10 oblečenie horizontálne alebo 5 kusov vertikálne, až do 40 libier.Obzvlášť vhodný pre ťažké zimné zvrchníky.Je to musíte mať v šatníku organizátor pre ideálne skriňa systému.

VYNIKAJÚCE FUNKCIE

Poskytuje vynikajúcu funkcie vhodná najmä pre malé skladovacie miestnosti, skrinka, skriňa, kompaktný apartmány a vysokoškolských internátov, RV, alebo silné a odolné dovolenku domov.

ÚČINNE MAXIMALIZOVAŤ PRIESTOR VAŠOM ŠATNÍKU SYSTÉM

Jedinečný handričkou vešiak dizajn je výborný skriňa organizátor, ktoré by mohli účinne maximalizovať priestor vašom šatníku systém -tak, aby ste nemuseli hádzať svoje šaty von, aby sa viac miesta!

Použitie Scenáre:

Pre komerčné a domáce použitie, náš magic ramienka je možné použiť nielen pre domáce použitie, ale je vhodný aj pre montáž izby v oblečením alebo nákupných centier.

Špecifikácia:

Materiály

žehlička

Veľkosť Produktu

39 CM × 4 CM × 1 CM

Obsah Balenia

Multifunkčné Magic Ramienka × 1/2/4

Poznámka:

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: handričkou skrinky, suché rack, kemei holiaci strojček lady, dvojité šatník, handričkou rack, buddha živice socha, box router, craft metal hangers, vlastné kovové vešiaky, balkón vešiak.

Materiál PP
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky isfriday
Je Skladacia, alebo Nie Áno
Je Rozšíriteľný alebo Nie Áno
Typ Inštalácie Zavesenie

Napíšte svoju recenziu!

1Pcs Multifunkčné Magic Vešiaky na Oblečenie Visí Reťaz Kovové Tkaniny Skriňa Záves Kovové Oblečenie Stojan na Sušenie Vešiak

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty