Kuchyňa Papierových Uterákov Na Stenu Dual Dávkovanie Papiera Držiak Na Uterák Z Nehrdzavejúcej Ocele Kúpeľňa Wc Tkaniva Dávkovač

Novinka

€15.81

Popis:

Na stenu papier, uterák držiteľ môže mať hmotnosť wc tkaniva pre ľahké uzavrieť a dlhodobé používanie.Skvelé pre izba pre hostí, kuchyňa, garáž, kancelária, kúpeľňa, kúpeľných stredísk, reštaurácia, kaviareň, hotel, alebo bar.

Funkcie:

[Dual Dávkovanie]Papiera držiak na uterák vypúšťaný môžete získať tkaniva zdola a zhora, ako si prajete.

[Nepremokavé]papiera uterákov prijme zatvorené okno, ktoré môžu byť odolná voči vode a vlhkosti-dôkaz.

[Kvalitné]papiera uterákov je vyrobený z vesmíru hliníka, odolné proti korózii, silný, a opotrebovaniu.

[Úsporné]Stenu tkaniva dávkovač, ktorý funguje aj v súlade počítadlo povrch bez spleti káblov.

[Viditeľné Okne]viditeľné okno slúži ako pripomienka, poznať využitie papiera a získať v čase, vymeňte ju za novú.

Špecifikácie:

Farba: Strieborná

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Štýl: Moderné

Tvar: Štvorec

Inštalácia: Vŕtanie, Vŕtanie-zadarmo

Použitie: Tkaniva

Príležitosti: Kúpeľňa

Platné Veľkosť Papiera:

1.Originálne fotografie produktov sú poskytované pre starých zákazníkov.

2.Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu.

3.Máme loď po celom svete Čína príspevok,HK post EMS,DHL, Fedex,a tak ďalej,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky.nie sme schopní kontrolovať čas dodania,pretože to je spracovaná v Tretej strany služby.

4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin .

1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú Väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť.

2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! ?

3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie so náš tím služby, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štítky: emboss doska, box papier, uterák, mrosaa toaletného papiera držiak, držiak na papierové utierky, asic s9, kanister jar, textílie toaletný papier prípade, uterák pončo, silný toaletného papiera držiak, čaj cínu.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Papierových Uterákov
Platné Tkaniva Papiera
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Štýl Moderné
Druh Tkanivo Kanister
Ktorým Metóda Visí Typ

Napíšte svoju recenziu!

Kuchyňa Papierových Uterákov Na Stenu Dual Dávkovanie Papiera Držiak Na Uterák Z Nehrdzavejúcej Ocele Kúpeľňa Wc Tkaniva Dávkovač

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty