Shimano Bicykli Taška Prenosné, Nepremokavé Športové Batoh 10 L Cyklistický Batoh Cyklistické potreby na Kempovanie Turistika Vonkajšie Turistika Cyklistický Batoh

Novinka

€21.66

Veľkosť

[ Vak je Ľahký a Malý, Výkonný ] môže obsahovať malé predmety, ktoré budete nosiť so sebou, mobilné telefóny, rukavice, okuliare, dáždniky, vývevy, a veci, ktoré musíte vykonávať, keď idete von.

[ Priedušná,Späť nie muggy ] zadnej strane je vyrobené z priedušná oka, účinné tlmiace tlak, viac pevnosťou v tlaku, dobrú priedušnosť, absorpciu potu a odvod tepla, čo zabezpečuje, že späť, je suchý, a je to jednoduchšie a príjemnejšie jazdu.

[ Je to bezpečnejšie jazdiť na noc ] Reflexné pásky dizajn, pri jazde v noci, keď auto prejde, reflektory lesk na reflexné pásy z vrecka, bude to mať reflexné účinok, účinne zabezpečiť, že ste bezpečnejšie jazdiť v noci.

[ Nepremokavé, odolné proti poškriabaniu ] Vysoko kvalitnej tkaniny, môžu byť chránené pred dažďom, poškriabaniu, po testovanie, kľúč môže byť trenie a späť na textílie, tkaniny nebudú poškodené

[ Ramenné popruhy, ktoré môžu byť upravené v dĺžke ] ramenný popruh sa dá nastaviť na výšku potrebujete, pohodlnejšie použitie.

PARAMETRE VÝROBKU

Názov produktu: SHIMANO Nepremokavé Cyklistické Batoh Batoh

Materiál:Batoh TPU

Veľkosť: 22*7*46 cm / 8.6*2.7*18.1 palec

Produkt

Tipy

Štítky: derailleur shimano, radenie shimano, roswheel batohy, vodotesný batoh muž 10 l, batoh mtb, cyklistický batoh spustiť, cyklus mobil taška, taška na bicykel, waiste nepremokavá taška, cyklistický batoh shimano.

Funkcia Rainproof
Typ 5 10 L Cyklistický Batoh Cyklistické potreby na Kempovanie Turistika
Typ 6 Kempovanie Turistika Vonkajšie Turistika Cyklistický Batoh
Typ 3 Cyklistická taška
Číslo Modelu C031-QXB
Kvalita Dobrý
Materiál Nylon
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ 4 Shimano Bicykli Taška Prenosné, Nepremokavé Športové Batoh
Certifikácia CE
typ 2 Požičovňa Sedlo Taška
Typ 1 sacoche velo

Napíšte svoju recenziu!

Shimano Bicykli Taška Prenosné, Nepremokavé Športové Batoh 10 L Cyklistický Batoh Cyklistické potreby na Kempovanie Turistika Vonkajšie Turistika Cyklistický Batoh

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty