1.8 L Mačka Studne Psa Pitnej Misy Pet USB Automatický Dávkovač Vody supertichý Napájačiek Automatické Krmítko pre Mačky Psa

Novinka

€23.38

Popis produktu Názov: Mačka Fontány

kapacita: 1.8 L

Funkcie:

Čistá Voda

Jedinečný dizajn, vymeniteľná filter môže účinne filtrovať vlasy, zápachu a chlóru.Z toho vyplýva, fontány môže dať čistič vody na domáce a znížiť riziko vzniku ochorenia.Uhlíkovým filtrom pomôcť odstrániť, ktorý pohlcuje pachy a zlý vkus.

Konštrukcia Čerpadla

Unikátne navrhnuté tak, modrá čerpadla DR-DC160 je nasadené na mieru prísavky pre redukciu hluku na minimum.Vysoká kvalita obežného kolesa sú zárukou dlhodobej spotreby produkty pre používanie.

Vysoká Kvalita

Pet fontána je vyrobené z jemne leštenej antibakteriálne PP plastu a Nehrdzavejúcej Ocele veko, eco-friendly, netoxické, bez zápachu a trvanlivé.Jednoduchý rýchloupínací štruktúra je určená pre jednoduché odstraňovanie a čistenie.

Poznámka:

1. Drevené uhlie filter by sa mal meniť každé 2 až 4 týždne.

2. Fontány by sa mali čistiť aspoň každé 2 týždne.

Štítky: fontána domov, cat fountain water, fontain mačka, pes, pet studne zvieratá, veľké fontány cat, super loptu psa, automatické mačka vody fontain, dekor fontána, black cat handbag, led mačka fontány.

Zdroj Napájania USB
Funkcia Stlmiť
sku FDB086
Pôvod CN(Pôvodu)
Je To Inteligentné Zariadenie No
Min Output 50g
Druh Automatické Fontány
Max. Výstup ako fotografia ukazuje
LCD displej No
Nastavenie Času No
S Dávkovač Vody Áno
Materiál ABS

Napíšte svoju recenziu!

1.8 L Mačka Studne Psa Pitnej Misy Pet USB Automatický Dávkovač Vody supertichý Napájačiek Automatické Krmítko pre Mačky Psa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty