Inteligentný Raného Vzdelávania Nahrávanie Hovoriaci Robot Puzzle Chlapec detské Hračky Gesto Indukčné Darčeky Pre 3-8 ročných Chlapcov Dievča

Novinka

€6.43

Доставка с местного склада в России, возможна доставка в течении 2-5 дней.

Popis

1.Ťuknite na položku robota hlavu dvakrát tlačidlo, potom začať hovoriť a robot sa bude opakovať to, čo ste povedali, s farebnými svetielkami.Jeho oči flash, keď počuje hovoríte a farba očí sa zmení, keď sa dotknete jeho hlavu.Je to veľmi zaujímavé interaktívne robot hračky pre chlapcov a dievčatá, s batériami v cene.

2.Všetky spoje tejto Hovoriaci Robot sú 360°otočná a ABS plast v paže, kĺby, hračky robot je ťažké, pretože je vyrobená z dvojitého die-cast posable kovové telo.Č obávať, že to bude rozbiť deti, takže si môžete zmeniť moje držanie tela, aby sa výzdoba, telefón majiteľa alebo pero rack (arm váži 100 g).

3.Tieto LED robot hračky pre deti 5 a up majú jasné Led a zábavu, ja mám sedem blikajúce módy.Ťuknite na vypínač, raz alebo dvakrát som sa začať pracovať.Ak sa dotknete moje čelo, som sa bude meniť farby moje oči a robiť veľa druhov hlas.

4.Tieto robot hračky sú navrhnuté špeciálne pre deti nad 1 rokov je najvhodnejší vek na pomoc deti hovoriť, skvelý darček pre chlapcov a dievčatá.Tento kov smart mini hračka pre vaše carry-on pre vrecko veľkosti deti cestovné hračky pre rovine jazdy a auto výlety.

5.Absolútne skvelý hovoriaci robot pre vaše roboty zbierky.Ak robot nefunguje, pokúste sa, prosím, vymeňte batériu do priestoru pre batériu robota hlavu alebo nás kontaktovať, pomôžeme vám vyriešiť problém kedykoľvek.Pre akékoľvek otázky o robota, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme vás kontaktovať kedykoľvek do 24 hodín

Package Zahrnuté

Zliatiny robot*1

Používateľská Príručka*1

1,5 V LR44 Tlačidlo-Cell Batérie*6

skrutkovač*1

Štítky: zomrie roboty, Inteligentný robot, Chlapec darček, dieťa hračky 7 rokov, robot hračka, pet robot, manipulačné roboty, hračky 7 rokov peniaze, robot smart, zobrazovač dievča.

Komoditné Atribút Hotové Výrobky
Funkcie Nahrávanie, Dotykový senzor, Žiariace, Zvuk
Bábky Typ Model
Rozmery 4.5 v
Pôvodný Balík Áno
Tému Roboty
Stav V Sklade
Ukončenie Stupeň Hotové Výrobky
Položka Druh Bábky
Pohlavie Unisex
Materiál Kov
Farby Červená, Modrá, Žltá
Číslo Modelu Q1202
Pôvod CN(Pôvodu)
Odporúčame Veku 25-36m, 4-6y, 7-12y
Remote control No
Verzia Druh Prvé Vydanie
Certifikácia CE
Mfg Poradové Číslo robot
Ako darček Vianočné Darčeky / Nový Rok Darčeky / Chlapec Dievča Deti Darčeky

Napíšte svoju recenziu!

Inteligentný Raného Vzdelávania Nahrávanie Hovoriaci Robot Puzzle Chlapec detské Hračky Gesto Indukčné Darčeky Pre 3-8 ročných Chlapcov Dievča

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty