10 palcový Ratchet 180 Stupňov Nastaviteľný Kľúč Prenosné krútiaci Moment Matica Kľúč Oprava Ručné Náradie pre domácich Klimatizácia Vodnej fajky

Novinka

€10.48

10 palcový 5 v 1 Ratchet 180 Stupňov Nastaviteľný Kľúč Prenosné krútiaci Moment Matica Kľúč Oprava Ručné Náradie pre Klimatizácia vodovodné Potrubia Kúpeľňa

Funkcia:

1. Na račňový uťahovák môže otočiť kľúč hlavu 180 stupňov na prístup k ťažko spojovacích materiálov.Umožňuje premeniť matice a skrutky bez vybratím kľúča zo spojovacích materiálov, takže je jednoduché na použitie v malých priestoroch.

2. Flexibilné račňový uťahovák má špeciálne ratchet dizajn, ktoré môžu byť voľne prepínať medzi normálnym kľúča a račňový kľúč.Na ratchet prepínač umožňuje kľúč, ktorý sa použije ako račňový uťahovák alebo ako tradičné kľúča.

3. Je pružná a používa dizajn predĺžených úsek krúžok skrutka.

4. Nastaviteľné červ dizajn, vhodné pre viaceré špecifikácie vlákna.

5. Duálny režim, rýchly režim s nastaviteľným veľký krútiaci moment.

Široko používaný v údržby: Nastaviteľné kľúče sú vhodné pre čeľusť otvory a presné obrábanie čeľuste a ryhovaných úprava červy.Akceptujú upevnenia rôznych veľkostiach a sú veľmi vhodné pre údržbu a opravy domácich spotrebičov a sociálne zariadenie.

Špecifikácia:

Materiál: Chróm-molybdén ocele, pozinkovaný povrch

Maximálne otvorenie: 45mm

Dĺžka: 255mm

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Kľúč

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Štítky: legovanej ocele nastaviteľný kľúč kľúč, AC, nastaviteľné momentový kľúč bicykli, mini ratchet, ručný nástroj, profesionálny nastaviteľný momentový kľúč, 12v, klimatizácia, pre auto, flexibilné momentový kľúč kľúč, račňový kľúč, japonsko nastaviteľný kľúč kľúč.

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcie Multifunkčné
Druh Nastaviteľný Kľúč
Názov Značky alloet
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Maticový kľúč

Napíšte svoju recenziu!

10 palcový Ratchet 180 Stupňov Nastaviteľný Kľúč Prenosné krútiaci Moment Matica Kľúč Oprava Ručné Náradie pre domácich Klimatizácia Vodnej fajky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty