Maslo Box Nordic Box Tesnenia S Dreva Veko Nôž Jedlo Jedlo Keramické Chovateľ Nástroj Syr Podnos, Tanier Kuchyňa Úložný Box

Novinka

€13.95

Funkcie:

*Bezpečné a potravín-trieda materiál

* Maslo kontajner je vyrobený z zdravé keramické, veko z duba, maslo nôž vyrobený z 304 nerezovej ocele.Všetky materiály sú bezpečné, zdravé a potraviny-stupeň.

*Dobré tesniace:S dubovou kryt a silikónové tesnenie krúžok, ho oddeľuje vzduch a udržuje maslo čerstvé.Maslo pan je ideálne na skladovanie v chladničke bez vône ostatných potravín.

*Ľahko sa čistí:Maslo pan prijíma top a hlboké dizajn, maslo zvyknutý držať hornej časti krytu.Pečať krúžok je ľahko demontovať a vyčistiť.Keramické misky, nádoby a silikónový krúžok môže sa umývať v umývačke riadu, veko nie je vhodné pre umývačky riadu.

*Multifunkčné:Nie len to môže byť nádoba na maslo, ale aj veľmi dobrá kuchyňa nádoba, vhodný pre soľ , cukor, korenie, bylinky, koreniny, atď.

*Rozsah aplikácie:Toto maslo kontajner má jednoduchý, ale elegantný vzhľad, ktorý je dokonale ladí s vašej kuchyni dosku alebo stôl.Je zázrak gadget pre váš domov, reštauráciu, hotel, atď.

Špecifikácie:

Typ: Maslo Kontajner

Farba: Ako je znázornené

Množstvo: 1 Sada

Materiál: Keramické/Drevo/Nerez

Balenie:

1*maslo box

1*nôž

1*Veko

Štítky: m109r sklo, maslo misky s viečkom, Maslo, jedlo, okruh ceram doska, čipky keramické misky, dekor zásobník, doska, fotoaparát syrový tanier, Sklíčko.

Druh Maslo Kontajner
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)
Tvar Námestie

Napíšte svoju recenziu!

Maslo Box Nordic Box Tesnenia S Dreva Veko Nôž Jedlo Jedlo Keramické Chovateľ Nástroj Syr Podnos, Tanier Kuchyňa Úložný Box

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty