360 Full Screen Protector Nárazníka Rámu Matná Pevné Púzdro Pre Apple Hodinky 6/5/4/3/2/1 Kryt Kalené Sklo Film Pre Iwatch 4/5

Novinka

€0.28

Popis:

Tvrdené Sklo+puzdro Pre Apple Watch1/2/3 38 mm 42mmScreen Chránič+kryt nárazníka pre apple hodinky Príslušenstvo

KOMPATIBILNÉ: Kompatibilný pre Apple Hodinky Series1/2/3,Ultra-tenké PC prípade screen protector umožňuje rýchlu a jednoduchú inštaláciu, Ideálne hodí pre hodinky.

MATERIÁL: Odolné PC & PET materiál krytu displeja a hrán.Plné pokrytie vašich iWatch, zabraňuje poškriabaniu a opotrebovaniu.

DIZAJN: Inteligentný dizajn umožňuje prístup na všetky ovládacie prvky, tlačidlá, snímače a pre Apple hodinky funkcie.Poplatok priamo, nie je potrebné, aby sa z hodiniek prípade.

SCREEN PROTECTOR: PET materiálu, chránič obrazovky môže byť opakovane vybavený okuliare handričkou, aby sa zabezpečila prehľadnosť obrazovky bez vplyvu na opakované použitie.

(TIPY): Tento prípadoch nie je vodotesný, to nie ḃ t podporu pri plávaní.Ak ste forgetto ho zložiť, alebo používaní tohto výrobku v telocvični alebo športové aktivity môžu spôsobiť vlhkosti byť v pasci medzi tento produkt a sledujte obrazovku.Stačí utrite okuliare handričkou.

Špecifikácie:

Presné výrezy: Jednoduchý Prístup k všetky ovládacie prvky, tlačidlá, snímače a Apple hodinky

Krištáľovo Priehľadné; Ľahký; Tenký a elegantný ešte trvanlivé

Navrhnuté špeciálne pre Apple Hodinky 1/2/3 generácie 38/42mm

Package Zahrnuté:

1* Kryt

Štítky: xs mobile zamatové puzdro.

Druh Prípadoch
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Kompatibilita Pre Apple Watch1/2/3
Názov Značky centechia
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

360 Full Screen Protector Nárazníka Rámu Matná Pevné Púzdro Pre Apple Hodinky 6/5/4/3/2/1 Kryt Kalené Sklo Film Pre Iwatch 4/5

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty