Držiak do auta Pre Mobilný Telefón Majiteľa Vozidla Air Vent Klip Stojan Mobilný telefón GPS Podporu Pre iPhone 11 XS XR X 7 Samsung Huawei Držiteľ

Novinka

€4.29

【SUPER STABILNÝ a ANTI-PÁDU AUTO DRŽIAKA TELEFÓNU MOUNT] vyzýva Sme verziu návrhu konektora upevnite. 1.Pridať zátka na konci klipu,tak auto držiaka telefónu nebude spadne; 2. Pridajte gumová podložka na upínaciu plochu, nebude posunúť na prieduch je čepeľ.Takže bez ohľadu na to, čo hrboľaté cesty, nikdy sa nemusíte obávať auto držiaka telefónu posuvné alebo pádu.

【MENEJ AKO 1 SEKUNDU, ABY sa ZÁMOK A UVOĽNENIE,JEDNODUCHÉ POUŽITIE GRAVITÁCIE AUTO PRIEDUCH TELEFÓN MOUNT] vyzýva navrhujeme podľa závažnosti prepojenie teórie,takže nie je potrebné tlačiť žiadne vedľajšie tlačidlo alebo tlačidlo späť,akonáhle dáte váš smartphone v aute telefón majiteľa, jeho závažnosť bude stlačte spodné rameno nadol, v rovnakom čase, ďalšie dve ramená budú držať prístroj spolu s spodného ramena,tvorí trojuholník obnovu, držte prístroj pevne.

【ABS Plast, SILNÝ,ODOLNÝ TELEFÓN DRŽIAK NA AUTO] vyzýva Tri svorky a strednom paneli sú vyrobené z primium Hliníkový materiál,to je oveľa silnejší a stabilný ako plastu,je veľmi trvanlivý,a textúru a lesk je veľmi krásna.To je dobrý darček vybrať pre neho/nej.

【UNIVERZÁLNY KOMPATIBILITA,FIT 99% AUTO OTVORY & TELEFÓNY] vyzýva Tento upgrade mobilný telefón držiak na auto, fit najviac vertikálne a horizontálne AC otvory štýl.Rozšíriteľný paže môžu držať 4.7-7.2 palcové telefóny s puzdrom pevne,kompatibilita s iPhone 12 Pro Max/12 Pro/12 Mini/12/11 Pro Max/11 Pro/11/ XS MAX /XR/ XS/ X/ 8 a/ 8/ 7 Plus/ 7 atď., Samsung Note10 Plus/ Note10/ Galaxy s rezacím zariadením S10 Plus/ S10/ S9/ S8, LG,Motorola,Google Série a iných značiek.

Štítky: Nokia, auto držiak na mobil, movi telefón, citroen c4 dizajn interiéru, auto držiak na mobil, huawey p20 lite, doogee s60, car xiaomi, samsung galaxy m50, tempomat nastaví.

Funkcia 9 Univerzálny Auto Držiaka Telefónu
Funkcia 4 Auto podpora mobilných zariadení
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 3 auto držiak, Mobilný Telefón Majiteľa
Farba Meno čierna
Názov Značky LuckyBOBI
Funkcia 7 For iPhone 12 X 8 plus / Samsung
Funkcia 8 Telefón Nastaviteľný Držiak
Funkcia 5 Auto Phone Holders Stands
Funkciu 11 Podpora Dropshipping
Funkcia 1 Držiak do vozidla Pre iPhone12 Pro
Materiál ABS
Funkcia 2 Auto Držiaka Telefónu, Telefón Stojan

Napíšte svoju recenziu!

Držiak do auta Pre Mobilný Telefón Majiteľa Vozidla Air Vent Klip Stojan Mobilný telefón GPS Podporu Pre iPhone 11 XS XR X 7 Samsung Huawei Držiteľ

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty