12V Univerzálnej Zásuvky pre zapaĺovač Dual USB Napájací Adaptér Nabíjačka LED Voltmeter Auto, Motocykel, Boat Koni Auto Príslušenstvo

Novinka

€6.47

★ DIY Panel: Tento power panel je v kombinácii 2 USB nabíjací port + 12v zapaľovač cigariet zásuvky + ABS modularitou (Rozmer: 4.17" X 1.77").Ideálne pre pridanie viac zdroj energie pre vašu Loď, Auto, RV, ATV, Nákladné, Suv, off-road vyzdvihnutie camper, 4 kolár, DIY batérie stavia alebo motocykel, a ďalšie!

★ Pre zapaĺovač: Celkový výkon až 120W (12V) / 250W (24V).Dosť pre používanie väčšiny prenosných spotrebičov vo vašom 12V/24V vozidla.Dokonale ladí s kompatibilným zariadeniam, ako sú dashcam, GPS, vysávač, čistička vzduchu, atď.

★Reálnom Čase LED Voltmeter: S veľký digitálny voltmeter displej, ktorý ukazuje, 0-30V napätie, môžete sledovať stav batérie na vaše auto alebo čln, že ak napätie je v normálnom stave.

★ Ochranné Spp: Naše USB nabíjačka do auta je navrhnutý s úplne utesnené ochranné viečko, tento vodotesný spp môže zabrániť vode/prachu od zadania inštalácie medzera pod predpoklade, pevná fixácia, vhodný pre vnútorné alebo vonkajšie použitie.Spp tiež môže byť odstránený, ak je to potrebné.

★ Zabudované Inteligentné Rozpoznávanie Čip: Zabráňte z viac-prúd, cez-napätie, a skratu.Smart IC technológia, ktorá inteligentne detekuje vašu zariadení dodať je to najrýchlejšie nabíjanie rýchlosť.Kúpiť s dôverou, na Akékoľvek otázky, neváhajte a kontaktujte.

Štítky: 12v napájanie suppli, auto zásuvky usb, 12v auto zásuvky, 12v usb 5v zásuvky, Auto Príslušenstvo Elektronika, 12v zásuvka, lada cigaretový zapaľovač voltmeter, voltmet, usb nabíjačku vape, auto prispôsobenie príslušenstvo.

Názov Značky NoEnName_Null
Názov Modelu TWU-YC
Položka Druh Káble, Adaptéry & Zásuvky
Položka Hmotnosť 0.16kg
Pôvod CN(Pôvodu)
Napätie 12V
Položka Veľkosť 45*106mm
Druh Materiálu PC

Napíšte svoju recenziu!

12V Univerzálnej Zásuvky pre zapaĺovač Dual USB Napájací Adaptér Nabíjačka LED Voltmeter Auto, Motocykel, Boat Koni Auto Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty