Self-sprísnenie Telo Meracie Pravítka Šitie na Mieru 150 cm/60 Palcov Šitie na Mieru Telo Merania Zmerajte Pravítkom Dressmaking

Novinka

€2.31

Užite si naše Self-uťahovacie Pásky Opatrenie, ktoré robí vaše opatrenie jednoduché a presné.S týmto pásky opatrenie telo môžete dosiahnuť tvaru vášho tela, zatiaľ čo ste v priebehu telocvični prácu-out alebo diéta.

Nový Dizajn, aby Spĺňali Všetky Vaše Požiadavky. ✔ Dobrá presnosť na spĺňa vaše požiadavky. ✔ Ergonomická rukoväť, zámok pin a zdvíhateľnej funkcie pásky opatrenie. ✔ Veľký sklo materiál je mäkký a trvanlivý. ✔ Dual side jasné tlače uľahčuje používanie.

Ak ste niekedy skúšali merať svoju ruku alebo nohu svaly s pravidelným meracie pásky, potom viete, ako nemotorný a nepresné, že proces môže byť.Tento elegantný malý produktu, môžete to urobiť presne v zlomku sekundy!To tiež zahŕňa push-button roll-up funkcie, ktoré úhľadne zrolovaný meracie pásky do vymyslieť pre skladovanie.Výrobok je dobre vyrobené a pozerá sa na mňa, ako to bude trvať. ...Pekné!

-Louis Gatto

HLAVNÉ FUNKCIE

▶ Presné Meranie

Stlačte tlačidlo retrakcia a pin zámok ak chcete získať čo najviac presný a pohodlný čítania kolík nezapadne na miesto a môžete zasunúť pásky získať najlepšie merania.Push-button retrakcia a zamykanie funkciu zabezpečiť vhodné meracie a vynikajúcu presnosť.

▶ Odolný materiál

Vyrobené z mäkkého a pružného premium materiál, pásky opatrenia nebudú úsek ani ho nedeformujte, nedošlo k zraneniu, alebo kusy.mäkké meracie pásky je pružné a prenosné, ľahké použitie, poskytuje dobré merania a dlhej životnosti.

▶ Jednoduché Použitie

Ergonómia a prenosný dizajn, pomôže použitie s ľahkosťou pre meranie.A je ľahko skladovať kdekoľvek : garderobiér, desktop, zásuvky, telocvičňa a ďalšie.

▶ Jasné A Jednoduché Čítanie

Naše Self-sprísnenie Opatrenie Pásky majú veľké a jasné známky v oboch palcov a v centimetroch.Oni sú skvelé na mieru, šitie, remeselníci, telo merania a viac.

▶ Široko využiteľné

tieto meracie pásky sú veľmi vhodné pre meranie časti tela, ako ruka, stehno, pás, hrudníka a viac, poskytne vám presné merania, môže tiež byť aplikovaný v handričkou merania, šitie meranie a tak ďalej, prenosné používať a nebude trvať oveľa izba

ŠPECIFIKÁCIE

☺ Materiál: ABS+Sklenené Vlákno

J Hmotnosť výrobku: 50 g

☺ Dĺžka Pásky Opatrenie: 150 cm/59 palec

☺ Obsah balenia: Self-uťahovacie Pásky Opatrenie x 1 POZNÁMKA

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

neurčená

Štítky: obálky 10-15 cm, šijací stroj ha jar, obálky 9 5 cm, príručka šijací stroj jar, ihly, pletacie stroje kh260, brat pletenie stroj ihly kh830, šijací stroj častí jar, pletenie stroj singer 260 brat, obálky 155 cm, ihly, pletacie stroje kh840.

Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Iné
Typ Veľkoobchod No
Súbor Typ No
Materiál Iné
Druh nástroj sady

Napíšte svoju recenziu!

Self-sprísnenie Telo Meracie Pravítka Šitie na Mieru 150 cm/60 Palcov Šitie na Mieru Telo Merania Zmerajte Pravítkom Dressmaking

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty