Auto Odtlačkový Paliva Gage Prázdne Nálepky na Jeep Wrangler Kompas Patriot Hurikán Gladiator

Novinka

€1.98

Note1:

V zime sa počasie je chladné, auto nálepky budú ťažké, a je potrebné sa zahrieva po tom, ako sa aplikuje tak, že sa vložiť bude pevnejšia.

Pozn.2:

Nie je umývanie auta do jedného týždňa po aplikácii to.Odporúča sa, aby ste to za 24 hodín po aplikácii je.Nie príspevok na daždivé dni.

Note3:

Odrážajúce svetlo nie je samostatne-svetelné alebo svetelný!Reflexný materiál samolepky sú tmavšie v prirodzeným svetlom a stal svetlejšie farby podľa odraz svetelných zdrojov

1 Očistite povrch, kde kotúča, ktorý bude inštalovaný

2 Pomaly odstránili podkladového papiera uistite sa, že vaše odtlačkový stále prilepené na jasné prenos pásky.Ak je súčasťou vášho odtlačkový výťahy s podklad, stlačte podkladového papiera späť dole pred kým to ostane prilepené na prenos pásky.

3 Akonáhle vaše odtlačkový je lúpané preč od podkladu, line up & umiestnite proti otlačkom povrch, na ktorý bude aplikovaný.

4 Pomocou kreditnej karty, squegee, alebo niečo podobné na hladké dole otlačkom, uistite sa, že je úplne prilepené na povrch.

5 Pozorne & Pomaly, vyberte prenos pásky z vášho otlačkom, uistite sa, že vaše odtlačkový je prilepené na povrch.Ak ste pozrite si časť kotúča, nezbavuje z prevodu pásky, stlačte späť dole k povrchu a proces zopakujte.

Štítky: jeep gladiator led, auto kompas pre, jeep wrangler, znak jeep compass 2019, jeep wrangler nálepky súpravy, na jeep patriot, led jeep wrangler jl, jeep accessories guys, jeep wrangler odtlačkový dizajn, ventilátor mikrovlnná rúra.

Typ Nálepky Kreatívne Nálepky
Dizajn Karikatúra
Druh Materiálu PVC
Umiestnenie Nálepky Palivová Nádrž Spp
Model OEM
Pôvod CN(Pôvodu)
Kategória Nálepky
Druh Iné 3D Nálepka
Balenie Nie Zabalené

Napíšte svoju recenziu!

Auto Odtlačkový Paliva Gage Prázdne Nálepky na Jeep Wrangler Kompas Patriot Hurikán Gladiator

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty