Rotujúce Uterák Stojan na Stenu z Nehrdzavejúcej Oceli Držiteľ Organizátor Punch-Bezplatné Uterák Tyče pre Kúpeľňa Kuchyňa

Novinka

€2.50

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Rotujúce Uterák Modul, montáž na Stenu z Nehrdzavejúcej Oceli Držiteľ Organizátor, Punč,-Bezplatné Uterák Tyče pre Kúpeľňa Kuchyňa

Funkcia:

-Priestor Displeja: Táto hojdačka uterák držiak na stojan je ideálny priestor displeja.Môžete ju použiť v kúpeľni alebo v kuchyni.Tri ramená môžu byť otočené o 180 stupňov pre zavesenie uterákov, alebo iné drobnosti.Keď sa nepoužíva, môžete zložiť bez toho, aby zaberali priestor na všetko.

-Kvalitný dizajn: Tento uterák bar je navrhnuté v modernom štýle s krásne riadky.Unikátna protišmyková pracka na chvoste každú ruku, aby sa zabránilo uterák z pošmyknutia a aby sa zabránilo poškriabaniu.

-Ľahká inštalácia: nie je potrebné vŕtať otvory v stene, stačí použiť nechty bez lepidla na stenu, aby to dostatočné zaťaženie ložiska kapacity.

-Materiál: Tento držiak na uterák je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele a potiahnuté matt black.Je vode a korózii odolný, a je odolný voči poškriabaniu.

-ZÁRUKA: v prípade, Ak produkt, ktorý ste dostali je chybný alebo nie ste spokojní s týmto uterák držiak na stojan, sme ochotní poskytnúť vrátenie peňazí alebo výmenu služieb.Jednoducho sa obráťte na nás a my vám radi vyriešiť všetky vaše problémy.

Špecifikácia:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: 9.45"Lx 0.4"H x 2.36"W

Farba: Biela, Čierna

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Uterák Rack

Väčšina Položiek bude odoslaný do 1-5 pracovných dní po prijímať platby

Kupujúci by mal byť zodpovedný za daň, alebo daň vyberať ich krajiny

Zaručujeme, že neexistuje žiadne riziko kúpiť tu

Ak nemôžete prijímať položky v rámci našej garantované doručenie čas.Prosím, neváhajte nás kontaktovať.Sme bude zodpovedný za vašu objednávku.

Ak ste obdržali rôzne alebo zlomené položky.Kontaktujte nás, prosím, pred tým, než akúkoľvek spätnú väzbu.Budeme riešiť pre vás.

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Štítky: čierne lepidlo uterák bar, kovový vešiak na uteráky, vákuové uterák rack, mobile úložné poličky, držiak na uterák, skrinka, vešiak, roztomilý ruky uterák, dvere vešiak na uteráky, čierna ruka uterák, ohrievač uterák.

Punch-Bezplatné Uterák Bar Rotujúce Uterák Rack
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Certifikácia Žiadne
Štýl Stručný
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Uterák Stojany
Číslo Modelu Uterák rack
Povrchová Úprava Z Nehrdzavejúcej Ocele
Uterák Stojan Typ Pohyblivý Držiak Na Uterák
Uterák rack Nerez Oceli Držiteľ

Napíšte svoju recenziu!

Rotujúce Uterák Stojan na Stenu z Nehrdzavejúcej Oceli Držiteľ Organizátor Punch-Bezplatné Uterák Tyče pre Kúpeľňa Kuchyňa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty