Vrták Kábel Rýchly Konektor Automatické Drôt Striptérka Krúteného Drôtu Nástroj Kábel Peeling Krútenie Konektor Vrtáka Pelacables

Novinka

€7.34

Hlavné Funkcie

ZLEPŠIŤ PRÁCU EFFEC

Nástroj twist drôt môže twist a pásky niť súčasne, môže pomôcť zvýšiť produktivitu a zabrániť boľavé prsty a kŕče v rukách.

JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE

Drôtu konektor nástroj s 3/8 "hex tyč môže byť pripojená k vplyvu vodiča a vŕtanie pre jednoduchú obsluhu, pomáha zmierniť opakovaného podnetu zranenia.

2 V 1 NÁSTROJ

Skrývka a krútenie nástroj bol integrovaný do tohto produktu, môžete mať už do činenia skrývka práce pred krútenie, vaša práca bude vykonané skôr, po použití ju do svojho projektu.Drôtu konektor nástroj nemôže byť použitý iba s elektrickú vŕtačku, ale môžete použiť manuálne.

MATERIÁL

Vyrobené z vysoko kvalitného 45 # presnosť oceľ materiál

Pomocou Metódy

Usporiadať drôty riadne a dať ich do samostatných otvorov drôt twister(viac ako 5 vodičov môže byť skrútený do jednej v rovnakom čase).Pripevnenie drôtu krútenie nástroj elektrická vŕtačka(>16.8 V) a používať plier na svorka káble na druhej strane nástroj.Zase na vŕtačku, počas tohto procesu, prosím, push vŕtačku trochu smerom k plier, aby vaše vodičov prísnejšie a kondenzácii.V rámci jednej sekundy, vaša práca bude dokonale hotovo.Špecifikácia

Materiály

Ocele

Vhodné

1.5 - 4 ㎡

Veľkosť Produktu

Vrták Kábel Rýchly Konektor: 12 CM × 18 CM X 2,5 CM

Hmotnosť Výrobku

Vrták Kábel Rýchly Konektor: 118G

Obsah Balenia

Vrták Kábel Rýchly Konektor × 1 Poznámka

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Spontánne lúpať izolačný náter vodičov pred krútenie nich.

Treba poznamenať, že odporúčame používať 16.8 v elektrickú vŕtačku aspoň, čo prinesie bezpečné a efektívne skúsenosti.

Štítky: kovový drôt striper, motýľ organza, twist drôt, prípravok drôt, navíjanie drôtu nástroj zdvojnásobenie, tenký drôt striptérka nástroj, medený drôt oka 40, medený kábel striptérka, kábel zariadenia nástroj, striptérka drôt.

Použitie Komerčné Výroba
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Nástroj Ruka Časti
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Vrták Kábel Rýchly Konektor

Napíšte svoju recenziu!

Vrták Kábel Rýchly Konektor Automatické Drôt Striptérka Krúteného Drôtu Nástroj Kábel Peeling Krútenie Konektor Vrtáka Pelacables

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty