Nové 3KS/veľa Proti Oslneniu MATNÝ Screen Protector Pre Alcatel 1T 2020 10-palcové Tablet PC Ochranný Film Doprava Zadarmo

Novinka

€6.95

1. Originálne fotografie produktov sú poskytované pre zákazníkov. 2. Package možno pozorovať ako DAR a tvrdil v nižšiu hodnotu pre vás . 3. Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu. 1. Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko a ÚPLNÁ adresa vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a Krajiny. 2. Pretože uhol a svetlo, skutočný objekt je farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.prosím, láskavo pochopiť, vďaka! 1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, prosím, kontaktujte nás.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť. 2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás!

3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie s nami, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štítky: anti glare fólia, alcatel 1t 10 screen protector, kvetináč groot, displej pre alcatel, dotykový displej pre xgody, batéria pre elektrický motocykel, taška narodeniny, notebook chránič obrazovky, pc screen protector mac, e8372 huawei.

Funkcie Matný, MATNÝ Screen Protector
Pôvod CN(Pôvodu)
Statu na sklade
Min 3ks
Vhodné Pre Pre Alcatel 1T 10-palcové Tablet PC
Z Z Továrne Priamo
Tvrdené Sklo nie
Predajné Miesto najnižšie ceny
Názov Značky AnFeiNuoX
dodacia lehota 5 Pracovných Dní
Kompatibilné Značky ALCATEL
Určených na predaj v maloobchode PP Taška Áno
Druh Predné Film
Farba Transparentné

Napíšte svoju recenziu!

Nové 3KS/veľa Proti Oslneniu MATNÝ Screen Protector Pre Alcatel 1T 2020 10-palcové Tablet PC Ochranný Film Doprava Zadarmo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty