3KS Pet Velká Odstraňovač Nástroj Plastové Poškriabaniu Háčik Odstraňovač Pet Mačka Pes Starostlivosti Dodávky Nástroj pre Odstránenie Kliešťa Pinzetou Špirála

Novinka

€0.74

Popis:

1.Zabránenie infekcie: hoci bežné kliešť odstránenie nástroje majú tendenciu rozdeliť parazitov v dvoch, to kliešť remover je špeciálne určený na odstránenie celého kliešťa hlavu a všetkých.

2.To znamená, znižuje riziko prenosu infekcie tým, že stláčanie brucha alebo pobyt v mouthparts a dochádzky žiadne nečistoty.

3.Rýchlo odstrániť kliešte: netrávi príliš veľa času s kliešte na odstránenie kliešťov.Naše kliešť zamotaniu nástroj vám pomôže dostať vaše plyšový kamarát parazity pôsobivo a rýchlo.Len zámok, twist a vytiahnuť.Je to také jednoduché.Odstrániť nepríjemný vši v priebehu niekoľkých sekúnd bez zanechania akejkoľvek časti.

4.Úplne bezbolestné: veľmi vhodné pre väčšinu vyberavý domáce zvieratá, tento kliešť removal tool umožňuje odstránenie kliešťov aj keď zvieratko nemusí reagovať na to.

5.Bezpečnosť na prvom mieste: účinne odstrániť kliešte bez ohrozenia zdravia svojho milovaného domáce zvieratá alebo členov rodiny.Nevyhadzujte chemicky vyplnil šampóny, krémy, pet spreje, alebo pes a mačka vši obojky, ktoré môžu spôsobiť alergické reakcie.Liečbu odstránenie vší ako úplne bezpečné vec.

Podrobný popis:

Materiál: ABS

Veľkosť:

Štýl 1: 6.4 x 1,3 cm

Štýl 2: 6,1 x 1,2 cm

Štýl 3: 4.9 x 0,8 cm (Vzhľadom na ručné meranie, tam bude chyba 1-3 mm.)

Zoznam Súčiastok:

3ks Kliešť odstraňovače súprava náradia

Štítky: väzby psa pripraviť, pre psa, ropas para cachorro, cat tower, draci psov, dog tick, väzby domáce zvieratá, nohavičky pet grooming, pes, pet shop hračky.

Súbor Typ No
Materiál ABS
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Psy, Pet Kliešť Odstraňovač
Položka Druh Kliešť Removal Tool

Napíšte svoju recenziu!

3KS Pet Velká Odstraňovač Nástroj Plastové Poškriabaniu Háčik Odstraňovač Pet Mačka Pes Starostlivosti Dodávky Nástroj pre Odstránenie Kliešťa Pinzetou Špirála

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty