Jednoduché, Ale Funkčné Izby Stmievač Fidget Hračky Pre Deti, Dospelých Radič Odbúranie Stresu AntiAnxiety Zmyslové Odbúranie Stresu Hračky Pre Deti A Dospelých

Novinka

€1.60

Deti, Dospelých Radič Odbúranie Stresu Proti Úzkosti Zmyslové Odbúranie Stresu Hračky

😀 [Jedinečný dizajn] Prijíma bezpečné a šetrné k životnému prostrediu ABS materiálu, ktorý je nepremokavý a pevný, ergonomické, odolné, a crash odolné.

😀 [silný] 9 druhy malých nástroj funkcia, jednoduché a ľahké použitie, tento malý práca má kliknite na tlačidlo, twist, otočiť, trenie, pohyb a iné funkcie.To je ideálny pre ľudí s obsedantno-kompulzívnou poruchou a autizmus.To im môže pomôcť odstrániť úzkosť a pomôcť im zbaviť stresu.

😀 [Perfektný Darček] Ideálne pre deti a dospelých.Nielen, že umožňujú deťom bavte sa s hračkou a dostať preč od ich gadgets, ale pomáha aj dospelých znížiť stres.

😀 [Spôsobov, ako Udržať Pokoj] Bez ohľadu na to, kde ste, nakupovanie, čakanie v rade, sledovať svoj obľúbený TELEVÍZNY program, pri pohľade na oblohu alebo sedí na pohovke na odpočinok, všetci môžeme mať tento fidgeting nástroj s nami hrať to neustále, čo nás Relaxs a šťastný.

😀 [Očarujúce styling] Trvať nás späť do ranom 1900s s naším obľúbeným gamepad s farebnými tlačidlami.Pomocou najviac klasický herný ovládač tvar, tam sú farebné tlačidlá na to.

1*Dekompresný hračka

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej,pls pochopiť

Štítky: yz450 distribučného reťazca.

roztomilý autizmus
Certifikácia Čína certifikované (3C)
Upozornenie NO
fidget hračky Odbúranie Stresu
Pôvod CN(Pôvodu)
Tému Zvieratá & Príroda, Športové
antistresový strane Vylisované Stres
kawaii Karikatúra
Odporúčame Veku Materskej, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
jednoduché, ale funkčné izby stmievač senzorické hračky
Hračky pre deti rozmliaždeniu
Číslo Modelu NO
dekompresný pre Deti a Dospelých

Napíšte svoju recenziu!

Jednoduché, Ale Funkčné Izby Stmievač Fidget Hračky Pre Deti, Dospelých Radič Odbúranie Stresu AntiAnxiety Zmyslové Odbúranie Stresu Hračky Pre Deti A Dospelých

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty