5 in1 Odstránenie Chĺpkov pre Ženy Bezbolestné Epilátor Holenie Stroj Lady Holiaci strojček USB Bikini Nos, Obočie Zastrihávač Tela, Tváre Britva

Novinka

€10.09

5 v 1-Odstránenie Chĺpkov pre Ženy Bezbolestné Epilátor Holenie Stroj Lady Holiaci strojček USB Nabíjanie Bikini Nos, Obočie Zastrihávač Tela, Tváre Britva

Popis :

【Multi-použitie Holenie Kit] vyzýva Na odstránenie vlasy, holiace stroj sa dodáva s 5 rôznych hláv, splnenie rôznych potrieb.Vrátane krátkych vlasov zastrihávač, ucha, zastrihávač chĺpkov v nose, obočie zastrihávač, sideburn zastrihávač a tela strojčeka.

【USB Nabíjateľné Elektrický Holiaci strojček] vyzýva Prenosné a pohodlné holiace strojčeky ženy zastrihávač chĺpkov, to môže byť používaný nepretržite po dobu 60 minút pri plnom nabití, ľahko sa prenáša, alebo obchod doma.USB nabíjanie pohodlie zaisťuje efektívne a jednoduché oholenie.Táto dáma elektrický holiaci strojček môže byť ľahko prepravovať v kozmetická taška alebo kabelka.

【Bezbolestné & Rýchle] vyzýva Používa super-tenká čepeľ a hladké výkyvná hlava na čalúnenie bezpečne na citlivú pokožku bez bolesti, ktorú pomocou plávajúcich nôž čistý chrániť vašu pokožku.

【Jedinečný Dizajn a Ľahko Sa Čistí] vyzýva 5 pripojené hlavy sú všetky vode odolné, to môže byť ľahko odstránená a opláchnuť vodou na čistenie, potom utrieť do sucha.Všetky hlavy sa dá ľahko umyť s malým štetcom.

Nabíjateľná Ochlpenia Auta

Žiadne batérie vymeniť a nízkeho napätia je pre vás bezpečné.Jednoduché nabíjanie z počítača, adaptér alebo mobilného zdroja energie.

Efektívne Holiaci Strojček Nastaviť

Prísť s ergonomicky tvarované hlavy uľahčuje zbaviť sa nežiaduceho ochlpenia na bradu, tvár, nohy, podpazušie a bikiny line.

IPX4 Odolný voči Vode Dámy Ochlpenia

Všetky hlavy môže byť opláchnuť vo vode, čistenie, okrem hlavného tela.

Spoľahlivé Holiaci Strojček Auta

Pozostáva z trvanlivého strihacia čepeľ a obočia, česať, veľmi výhodné pre vedenie vaše obočie v ideálna dĺžka a štýl.

Stabilné Nos & Ucho Zastrihávač

Malé head & dual-edge spinning kotúče systém uľahčuje toget ťažko prístupných oblastí presne odstraňuje chĺpky bez bolestivé.

Mini Veľkosť Navrhnuté

Prenosný a praktický kit, Musíte Mať v zariadení pre dom a cestovať.

Jednoduché použitie:

Na zastrihávač chĺpkov v nose môžu byť použité pre mužov a ženy, malé, kompaktné, a môžu byť vykonávané ľahko do vrecka, kabelky, aktovky, tašky, alebo kdekoľvek inde a tiež ideálny pre cestovanie.Ergonomická Rukoväť umožňuje pohodlné a jednoduché na manipuláciu.

Balenie obsahuje:

1 x Lady Holiaci strojček Hlavného Motora

1 x Dlhé Vlasy Vyžínacou Hlavou

1 x Krátke Fúzy Vyžínacou Hlavou

1 x Nos Chĺpkov Zastrihávač Hlavu

1 x Obočie Vyžínacou Hlavou

1 x USB Nabíjací Kábel

1 x Čistiaca Kefka

1 x užívateľská Príručka

Štítky: karburátoru zastrihávač, removal laser hair removal, zastrihávač obočia, post depilator, dw660, obočie britva, laser a, elektrický holiaci strojček ženy, obočie rastu, powder puff.

Použitie Bikiny, Telo, Tvár, Podpažné
Položka Druh Epilátor
Typ Napájania Nabíjateľná
Názov Značky ENOMI
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia FCC, ROHS
Materiál nôž z nerezovej ocele
Číslo Modelu BT1009

Napíšte svoju recenziu!

5 in1 Odstránenie Chĺpkov pre Ženy Bezbolestné Epilátor Holenie Stroj Lady Holiaci strojček USB Bikini Nos, Obočie Zastrihávač Tela, Tváre Britva

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty