Klinec Vŕtací Stroj 35000RPM Elektrické Manikúra Vŕtať LCD Displej Dotykové Ovládanie Elektrické Nechty Súbor Pre Akryl Gel Nechty Domov Salón

Novinka

€33.46

Parameter

Značka:YOKEFELLOW

Modle: YK-S20

Certifikát:CE, FCC, ROHS

Rýchlosť:35000RPM

Napätie: 100V-120V 60 hz); 220 V-240 V 50 HZ;

Funkcia

💅【Splniť Normálne Multi Používa a Ľahké DIY Manikúra Doma] vyzýva na To nechty vŕtací stroj je silný a hladký dosť pre prírodné akrylátov nechty, gél, poľský dip prášok nechty, ako aj odstránenie kutikulu odumreté, mozole.Pre profesionálne domáce a salón použitie, pre rezanie, gravírovanie, smerovanie, brúsenie, ostrenie, brúsenie, rezanie, leštenie, vŕtanie, a ideálne pre domáce prebrúsenie nechtov.

💅【Vysoký výkon motora] vyzýva vysokorýchlostné 35000rpm Vybavený vysoko-kvalitné ložisko umožňuje pracovať hladko na vysokej a nastaviteľná rýchlosť (0-35000 ot. / MIN) otáčaním rýchlosť ovládací gombík ľahko, dotykový ovládací gombík by ste mohli prepínať otočiť smer "F-Dopredu" alebo "R-Reverse" ľahko.Ideálny pre profesionálnych technikov v salóne a začiatočníkov, ktorí začínajú svoje nechty-krása cesta doma.

💅【Dotykové ovládanie a displej HD] vyzýva Na dotyk tlačidla design a high-definition displej umožňujú užívateľom jasne pochopiť stav stroja.

💅【Pridať funkcie pozastavenia] vyzýva YK-S20 dodáva jedinečný funkcie pozastavenia, ktorý rieši nedostatky ďalšie dotykové ovládanie nechtov vŕtačky.Nemusíte upraviť rýchlosť od 0 zakaždým.

💅【Inovované Handpiece] vyzýva na To nechty vŕtačka má vlastnosťami, vysokou presnosťou a vysoký krútiaci moment a má skutočne dosiahnuť nízku hlučnosť, nízke vibrácie s nízkou tepelnou.Vetrané dizajn znižuje teplotu handpiece.Prichádza s 6pcs profesionálne nechtov vrtákov pre pohodlné náhrady, a to funguje so všetkými druhmi 3/32" ramienka bitov.Splniť vaše viacerých manikúra, ktoré potrebujú, dokonca aj jednoduché kutikulu odstránenie alebo orezania.

💅【Efektívne & Bez obáv Po-predajný Servis] vyzýva Naše elektrické nechtov vrtákov schválila RoHS, FCC, CE Certifikát, vám zabezpečí bezpečnú a spoľahlivú nechtov vŕtanie skúsenosti.Vynikajúci po služba, akékoľvek otázky kvality môže vymeniť za nový voľne!Takže akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás!Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém.

Štítky: 210 silné, audio modul, fólie na nechty, vŕtačky, newone vŕtať kefa, dh nechty, vápno a ongle, DC Motor, model silné 210, bezdrôtový dosah, moldes manikúra.

Funkcia 2 elektrické manikúra vŕtačka
Funkcia 6 Manikúra stroj
Funkcia 4 E - Súbor
Výstupné Napätie Iné
Funkcia 1 Elektrické Nechtov Vŕtací Stroj
Otáčky Bez Zaťaženia 35000rpm
Certifikácia CE, FCC, ROHS, PSE
Názov Značky JARMO PRACOVNÍK
Materiál Akryl
veľkosť Set
Funkcia 3 Elektrické Nechty Súbor
Pôvod CN(Pôvodu)
Moc Iné
Funkcia 5 frézky na nechty,
Číslo Modelu YK-S20
Položka Druh Elektrické Manikúra Drill & Príslušenstvo
Funkcia 7 Brúsenie stroj

Napíšte svoju recenziu!

Klinec Vŕtací Stroj 35000RPM Elektrické Manikúra Vŕtať LCD Displej Dotykové Ovládanie Elektrické Nechty Súbor Pre Akryl Gel Nechty Domov Salón

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty