Detská mikina 3D Bitky Hviezdy Vrana

Novinka

€19.09

Informácie O Výrobku

Pohodlné klokan mikina je vhodná pre aktívne hry a prechádzky.Kapota s kravatu-úprava tesne zapadá a uloží dieťaťa hlavy z vetra.Materiál je príjemný na telo, umožňuje udržať jasný vzor na dlhú dobu, to je jednoducho umyť a rýchlo schne.

Typ aplikácie: sublimačná na textílie

Sezóna: Demi-Sezóna

Detaily: dve vrstvy, kapota s čipkou pre úpravu, predné klokaní vrecku

Zloženie: 100% polyester

Starostlivosť: prať pri teplote nepresahujúcej 40 stupňov.Žehlička na teplotu nie viac ako 60 stupňov.Nepoužívajte bielidlá

Služby Zárukou Kvality Všetkých produktov na Tmall sú certifikované na predaj v Rusku.Expresná doprava dodávame Co skladu v Moskve na dvere.Ak je vaša adresa nie je zahrnuté v kuriérskou službou oblasti pokrytia, budeme pošlite objednávku e-mailom.Prijatí objednávky Pred otvorením pozemok v prítomnosti kuriéra alebo poštového zamestnanca, nechajte to na škodu.Vrátiť tovar * môžete vrátiť vec bez udania dôvodov v lehote 15 dní od doručenia žiadosti.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo zobrazenie a цeлocтнocти упaкoвки, ça иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa z пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Č. 55 z 19.01.1998 a 942 od 10.11.2011 (vrátane dph). Тoвapы личнoй гигиeны a č yxogy ça peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga a gp), a тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo Вacилий Aлeкcaндpoвич

Chcem, aby si v strede sveta. 315547600040251

Peжим рaбoты Budeme mať o tom hovoriť.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки:09:00-19:00 (мocкoвcкoe вpeмя)

Štítky: móda hviezd volt hoodie, naruto shukaku, havran, brandon lee vrana, 12v flasher relé, odkaz, brawl star leon, medzi nami hračka, browl hviezda, mitsuki naruto.

Značky Vsemayki.ru
Štýl Módne
Vzor Typ Tlač
položka č. 1962963
Pôvod RU(Pôvodu)
Položka Druh Hoodies
Zloženie Polyester
Oddelenie Meno Deti

Napíšte svoju recenziu!

Detská mikina 3D Bitky Hviezdy Vrana

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty