Fidget Stres Odľahčovacia Fidget Pad Hračka s 10 Fidget Funkcie

Novinka

€2.30

Odrážky:

1、10 Fidget Funkcie: odbúranie stresu hračka má 10 funkcií, 1. Simulovať hráč ovládač, 2. Kolesá a loptu 3. Tlačidlo, 4. Gears, 5. Prst trenie, 6. Prepínač, 7. Prst masážny valček, 8. Napínaný pružinou jazdca, 9. Konkávne panel pre trenie prsty, 10. Točiť, panel s hladké otáčania pomocou elektrického oblúka-tvar povrchu.

2、Ľahko sa prenáša: hračka pomáha znížiť stres a je dokonalý na štúdium, práca alebo život, vhodné pre pacientov s ADHD.

3、prvotriedne Materiály: hračka je vyrobená z drop-odolného plastového materiálu a má 3-stranný kvet tvaru na výkon uchopením schopnosti a dobré pre trenie prsty.

4、Ideálny Darček: Vhodné pre ľudí nad 3 rokov, báječný darček pre rodinu a priateľov, skvelý darček na narodeniny, Vianoce a iné sviatky.

5、Pomáha Relaxovať: Tento list hračka je dobrý nástroj pre zábavu a relaxáciu každý deň, čo vám umožní relaxáciu a zábavu vo vašom voľnom čase, a tiež robí viac sa sústrediť na vaše úlohy.

Funkcie:

10 Fidget Funkcie: odbúranie stresu hračka má 10 funkcií, 1. Simulovať hráč ovládač, 2. Kolesá a loptu 3. Tlačidlo, 4. Gears, 5. Prst trenie, 6. Prepínač, 7. Prst masážny valček, 8. Napínaný pružinou jazdca, 9. Konkávne panel pre trenie prsty, 10. Točiť, panel s hladké otáčania pomocou elektrického oblúka-tvar povrchu.

Ľahko sa prenáša: hračka pomáha znížiť stres a je dokonalý na štúdium, práca alebo život, vhodné pre pacientov s ADHD.

Prvotriedne Materiály: hračka je vyrobená z drop-odolného plastového materiálu a má 3-stranný kvet tvaru na výkon uchopením schopnosti a dobré pre trenie prsty.

Ideálny Darček: Vhodné pre ľudí nad 3 rokov, báječný darček pre rodinu a priateľov, skvelý darček na narodeniny, Vianoce a iné sviatky.

Pomáha Relaxovať: Tento list hračka je dobrý nástroj pre zábavu a relaxáciu každý deň, čo vám umožní relaxáciu a zábavu vo vašom voľnom čase, a tiež robí viac sa sústrediť na vaše úlohy.

Špecifikácie:

Názov: Odbúranie Stresu Hračka

Materiál: ABS

Veľkosť: cca 6.5*7*3 cm/2.56*2.76*1.18 v

Balenie Zoznam:

Hračka*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je nejaký farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Štítky: motýľ kubánskej náhrdelník, fidget pad, fidget, 18 mm kubánskej reťazí, plagát surfovať vintage, fidget 12 stranách, kocka fidget, kocka podložky, gotická kolien, fidget kocka 12 lados.

Vekové Rozpätie 8-11 Rokov, 12-15 Rokov
Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Fidget Stres Odľahčovacia Fidget Pad Hračka s 10 Fidget Funkcie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty