Globálna Verzia Realme Puky Vzduchu 2 TWS Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá Aktívneho tlmenia Hluku 24 Hodín Spolu Prehrávanie Slúchadlá

Novinka

€33.30

Hlavné Funkcie

Model ---- Reame Puky Air2 Funkcia 1 --- Aktívne potlačenie Hluku Funkcia 2 --- Spolu 24 hod Prehrávania Funkcia 3 --- 88ms Super Nízku Latenciu Funkciu 4 --- Smart Nosenie Detekcie Funkciu 5 --- Duálny Mikrofón tlmenie Hluku pre Hovory, Funkcia 6 --- 10mins Poplatok za 120mins Prehrávania* Bluetooth Verzia --- 5.2 odolnosť proti Vode rating --- IPX5 doba Nabíjania --- 2hrs úplné nabitie nabíjanie pod & slúchadlá; 1 hod úplné nabitie slúchadlá len.

Výdrž batérie --- Nabíjanie prípade + slúchadlá: 22.5 hodín prehrávania na 50% objemu a AAC kvality s potlačenie hluku na. 25hrs prehrávanie na 50% objemu a AAC kvality s tlmenia hluku off.

Popis

Realme Puky Vzduchu 2

Aktívne potlačenie Hluku | 24 hod Spolu Prehrávanie | 88ms Super Nízku Latenciu

Vystrihnúť Hluku Púčiky Vzduchu 2 podporuje až 25dB z potlačenia hluku a môžu odfiltrovať väčšinu nízkofrekvenčný hluk, vrátane rachot lietadiel, metro a iných dopravných nástroje.To tiež ruší sa na hluk domáce spotrebiče Tak, že môžete ponoriť sa do hudby alebo prácu, bez toho aby bol narušený.

Byť Vypočutý, nech Ste Kdekoľvek chcete Zapnúť Režim Transparentnosti počuť zvuk z vášho prostredia, takže si môžete udržať konverzáciu pri nosení slúchadiel.

Skúsenosti Inovované R2 Čip, nové realme R2 inteligentné potlačenie hluku čip v sebe spája silný výkon s veľmi nízkou spotrebou energie a stabilné spojenie pre nové bezdrôtové skúsenosti.

Krištáľovo čisté Hovory Púčiky Vzduchu 2 je vybavený mikrofóny pre vynikajúci zvuk vyzdvihnutie.S Environmentálneho Hluku algoritmus, hluk vo vašom okolí je znížená, takže budete môcť počuť jasne počas hovorov, dokonca aj v hlučnom prostredí.

Rýchle Nabitie & Power Dostatok nových R2 energeticky efektívne čip zvyšuje čas používania až o 80%, zatiaľ čo high-capacity batérie maximalizuje čas prehrávania.Rýchle nabíjanie vám 120 minút prehrávania na 10 minút bezplatne.*

Štúdio Kvalitu Zvuku diamantovitý uhlík náter sa môže pochváliť tvrdosť a odolnosť proti korózii porovnateľné s diamantmi.Vynikajúce predné a zadné rozšírenie, citlivosť, a prechodná reakcia obnovenie kvality pôvodnej studio skúsenosti.

All-nový Výkonný Bass Boost+ realme Hudobné Štúdio a Globálne Top 100 DJs vytvára všetky nové Bass Boost+ bass vylepšenia riešenie, ktoré maximalizuje našich špičkových bass boost vodiča napájania, a DLC membránou.

Novú Generáciu Herných S Bluetooth 5.2 a Dual-kanál Prenosu, latenciu bola znížená na 88ms v Hernom Režime - 35% zlepšenie oproti poslednému modelu.Objavte ideálne synchronicity medzi zvuku a obrazu.*

Dva-tón Farieb, Spojovanie Dizajn Black & blue, silver a white - tieto, štýlové farby kombá stelesňujú street, štýl sú uistite sa, že chytiť vaše oči, najmä s gem-ako lesk, na vrchole.Pripravte sa na prelome hlavy.

Ľahký a Jednoduchý na Nosenie, Jeden slúchadlá iba váži 4.1 gramov - to je to isté, ako 4 spiniek.Tri veľkosti slúchadlá tipy sú zahrnuté, takže si môžete nájsť ten, ktorý je pre vás to pravé.

Google Rýchly Pár realme Puky Vzduchu 2 bude automaticky pripojiť k vášmu telefónu, hneď ako otvoríte plnenie prípade.Google Rýchly Pár, ktorý vám pomôže nastaviť spojenie, keď ste frézovanie prvýkrát.

Smart Nosenie Detekcie realme Puky Vzduchu 2 sú určené na "vieme", keď ste na sebe.Ak chcete slúchadiel, sa prehrávanie pozastaví automaticky.Tiež, pre lepšie nosenie skúsenosti, keď budete mať jeden slúchadlá vypnúť, na ostatné sa automaticky prepnúť na režim Transparentnosti.*

Inteligentné Dotykové Ovládanie Dvojité klepnutie: Play/pause.Prijať hovor/Zavesiť Triple tap: nasledujúca skladba Dlho stlačte 2s na jeden slúchadlá: Odmietnutie hovorov Dlho stlačte obe slúchadlá 2s: Prepínanie medzi NAK a Transparentnosť Režim

Skutočne Kvalitný Všetky zariadenia, ktoré prechádzajú prísnym testovaním na zabezpečenie trvanlivosti a kvality.IPX5 je odolný voči vode, takže sa môžete ich nosiť pri práci až potu.*

Package

realme Puky Vzduchu 2 x 1 Nabíjanie prípade x 1 Info karta x 1 Typ-C nabíjací kábel 1 x užívateľská Príručka, Bezpečnostný Štandard Karty, Záručná Karta 1 x Chrániť Prípade Rýchly Sprievodca Slúchadlá tipy x3 (S/M/L, M nainštalovaný v predvolenom nastavení)

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, oppo x, ťažké bezdrôtové slúchadlá, sl tws slúchadlá, bluetooth headphon, earphon, vivo tv, mobil phone, prispôsobiť bluetooth, vzduch humidifi.

Funkcia Pre Mobilný Telefón, Šport
Komunikácia Pravda, Bezdrôtové
Podpora Pamäťovej Karty No
Ovládanie Hlasitosti No
Podpora APLIKÁCIÍ No
Je bezdrôtové Áno
Číslo Modelu realme puky vzduchu 2
Nabíjanie Metóda Nabíjanie prípade
S Mikrofónom Áno
Bezdrôtové Typ bluetooth
Zoznam Balíkov Používateľská Príručka, Nabíjanie prípade, Nabíjací Kábel
Názov Značky Realme
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Bluetooth Verzia 5.2
Štýl In-ear
Vocalism Princíp Dynamický
Funkcie nepremokavé, S Mikrofónom, Aktívne Noice Zrušenie
Odolnosť proti vode hodnotenie IPX5
Ovládacie Tlačidlo Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE
nepremokavé Áno

Napíšte svoju recenziu!

Globálna Verzia Realme Puky Vzduchu 2 TWS Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá Aktívneho tlmenia Hluku 24 Hodín Spolu Prehrávanie Slúchadlá

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty