Kvet Medveď Transfery Na Oblečenie Oblečenie Diy Príslušenstvo Žehlička Na Módne Nálepky Prenos Tepla Nálepky Na Oblečenie

Novinka

€1.09

Pre Domácnosť Žehličky NÁSTROJ:1,Žehlenie Panela 2,Elektrické žehličky( nie parná žehlička) 3,Separater Papier Postup:1,žehlenie Pad na platforme. 2,Dlaždice oblečenie v Žehliaca pad. 3,vzor na miesto, kam chcete vložiť. 4,Vypnite paru, temperrature na 140-160 stupeň. 5,10-15 sekúnd s poraziť. 6, odtrhnite menbrance ihneď . 7,Ak nie je Žehlenie neporušené, zopakujte krok 5. 8,gratulujem, vzory dokončenie.

Na Prenos Tepla Stroj 1, Nastavenie teploty, tepelné stlačte stroj. 2, Oblečenie byt na Žehliacu dosku. 3, Dať prenos tepla, hore vzory. 4, Handes zatlačte pevne na 10 sekúnd. 5, Úschovňa handes, ripped menbrance pet, okamžite . 6, vzory na oblečení menbrance súčasnosti.

Štítky: teplo stlačte nálepky, teplo žehlička na prenos, ručné medveď perličiek, handričkou nálepky, ručné kovové medveď, 3d patch, termálne nálepky na oblečenie žehlička, darček medveď ručné, žehlička nálepky, Prenos Tepla.

Štýl Železo-na
Technics TLAČENÉ, Žehlička na Parches Oblečenie Nálepky
Typ Veľkoobchod No
Číslo Modelu 3nDZ65581104
Kategórie DIY Dekorácie Oblečenie Nálepky
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia RUČNÉ, Eco-Priateľský
Ľudia Deti, Dievča, Chlapec, Žena, Baby, Krása
Typ Produktu Záplaty
Dodávateľ Čína Výrobca
Umývateľný A-Úroveň
veľkosť as picture shows
Súbor Typ Áno
nástroj Domácnosť Žehličky, Teplo Stlačte Stroj

Napíšte svoju recenziu!

Kvet Medveď Transfery Na Oblečenie Oblečenie Diy Príslušenstvo Žehlička Na Módne Nálepky Prenos Tepla Nálepky Na Oblečenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty