Svetelný Silikónový ochranný Kryt Pre Apple AirTags Prípade Anti-stratil Chránič Shell Na Vzduchu Značky Airtag Locator Tracker Prípade

Novinka

€2.01

Svetelný Silikónový ochranný Kryt Pre Apple AirTags Prípade Anti-stratil Chránič Shell Na Vzduchu Značky Airtag Locator Tracker Vec Popis:

Vysoko-kvalitný Materiál: Tento ochranný obal je profesionálne navrhnutý pre Airtags.Je vyrobený z pohodlné mäkké Svetelný Silikónu .

2. Jednoduchá Inštalácia: v Tomto prípade obsahuje nezávislé dizajn, aby bolo jednoduché na používanie a prepravu.

3. Pohodlné & Trvanlivé: Tento ochranný obal je vyrobený z eko-šetrné tekutý silikón, potu, poškriabaniu-odolný a umývateľný.

4. Ochranné & Pohodlné: Tento silikónové puzdro je prispôsobený pre Airtags, takže ho môžete chrániť prístroj pre Airtags.Malé-veľké, pohodlné a vhodné na prepravu.

5. Čo Dostanete: 1*Ochranný Kryt pre Airtags. (Len v prípade predaja, okrem zariadení pre Airtags)

Špecifikácie:

Materiál: Svetelný Silikónové

Farba: Zelená,Modrá

Použitie: pre Airtags

Balenie Zoznam:

Svetelný Silikónové Puzdro*1

Vezmite prosím na vedomie: svetelný efekt potreby absorbovať zdroj svetla pred tým, než môže lesk.To môže byť zaujal aj tým, že absorbuje slnečné alebo bliká.

Štítky: air tag, bluetooth tag, hisoka, smart tag, tp, airpod prípade pokeball, vzduch pod prípade psa, tp sledovať band, keychain sebaobrany, airpod prípade dhl.

Funkcia Iné
Package Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Silikónové
Kompatibilita Pre Apple AirTags
Názov Značky Aveuri
Číslo Modelu Pre Apple AirTags
Položka Druh pre Apple Airtags prípade

Napíšte svoju recenziu!

Svetelný Silikónový ochranný Kryt Pre Apple AirTags Prípade Anti-stratil Chránič Shell Na Vzduchu Značky Airtag Locator Tracker Prípade

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty