Nôž Set Kuchynský Nôž z Nerezovej Ocele pre Rez Vybojovať Sekanie Mäsa, Zeleniny, Chleba Kosti japonské nože damasku kuchár nôž

Novinka

€8.47

Tento 8pcs nože sada obsahuje nôž šéfkuchára, rezbárskym nožom, a nôž na chlieb, veľký Japonský nôž, zelenina nôž, a boning nôž, malý Japonský nôž, a frézovanie nôž, aby vyhovoval vašim rozdielne žacie požiadavky.Či je rezanie mäsa, rezanie zeleniny, boning, peeling alebo rezanie chleba potrebné, robia prácu dokonale.

Funkcie:

• Multi-purpose Nože Súbor: 8pcs nože sada obsahuje nôž šéfkuchára, rezbárskym nožom, a nôž na chlieb, veľký Japonský nôž, zelenina nôž, a boning nôž, malý Japonský nôž, a frézovanie nôž.Či je rezanie mäsa, rezanie zeleniny, boning, peeling, alebo rezanie chleba potrebné, môžu spĺňať vaše požiadavky.

• Praktické Nožov: šéfkuchára nôž je komplexný nôž, ktorý môže byť použitý na rezanie mäsa, rýb a zeleniny; Sekáčik a nôž sa používa na rezanie, rezanie, lisovanie a carving; Japonský nôž môže byť použitý na rezanie mäsa, zeleniny a ovocia; Boning nôž sa používa na oddelenie kosti a mäso a Frézovanie nôž môže ľahko olúpeme kolo ovocia a zeleniny.

• Superior Čepeľ: Na nože sú vyrobené z poistného 4CR13 nehrdzavejúcej ocele, ktorá je tvrdý, ostrý, oteruvzdorné, že je ľahko rezať.

• Ľahko sa čistí: Stačí umyť nože s mydlovou vodou, alebo dať do umývačky riadu pre dôkladné čistenie.Nebude to trvať dlho.

• Kola Rukoväť: ergonomická rukoväť s hladký povrch je protišmykový a pohodlné uchopenie, chráni vaše ruky a zároveň ponúka presné rezanie s minimálnym uchopenie.

• Po-predajný Servis Záruka: Akýkoľvek problém, kontaktujte náš obchod bez váhania.Česť slúžiť vám!

Špecifikácie:

Názov položky: Sada Nožov

Hlavný materiál: 4CR13 Nehrdzavejúcej Ocele

Množstvo: 8pcs

Veľkosť kotúča (bez rukoväte):

Kuchár Nôž: : 20.5 cm/8 palca; Hrúbka: 2. 2 mm

Nožom: 20.5 cm/8in; Výška: 2.1 mm

Nôž na chlieb: 20.5 cm/8in; Výška: 2.1 mm

Veľký Japonský Nôž: 18 cm/7in; Hrúbka: 2. 1mm

Rastlinné Nôž: 18 cm/7in; Výška: 2.1 mm

Boning Nôž: 15 cm/6in; Výška: 2.1 mm

Malý Japonský Nôž: 12.5 cm/5in; Hrúbka: 1. 6 mm

Frézovanie Nôž: 10 cm/4 palca; Hrúbka: 1. 6 mm

Package Informácie:

Veľkosť balenia: 38.2 * 9.1 * 5.5 cm

Hmotnosť balenia: 1318g

Všeobecné box balenie.

Poznámka:

* Mohli by tam byť aj niekoľko odchýlok vzhľadom na ručné meranie alebo nepatrné farebné rozdiely vzhľadom na fotografovanie stave.Ďakujeme za pochopenie.

Balenie Zoznam:

1 * Kuchár Nôž

1 * Nožom

1 * Nôž Na Chlieb

1 * Veľký Japonský Nôž

1 * Rastlinné Nôž

1 * Boning Nôž

1 * Malý Japonský Nôž

1 * Frézovanie Nôž

Štítky: nakiri nože, knive, kuchyňa orgán, dizajn noža, kuchynský nôž, kuchyňa knive, survival nôž mužov, zložiť nôž, kuchynský nôž set, cartoon nôž.

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Nôž Sady
Kovové Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)
Balenie Osem-dielna Sada
Číslo Modelu kuchynský nôž

Napíšte svoju recenziu!

Nôž Set Kuchynský Nôž z Nerezovej Ocele pre Rez Vybojovať Sekanie Mäsa, Zeleniny, Chleba Kosti japonské nože damasku kuchár nôž

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty