IN Nordic Boho Dekor Strapec Ručne Tkané Stene Visí Tvorivé zvonkohry Dekorácie Prívesok domáce dekorácie príslušenstvo

Novinka

€7.50

IN Nordic Boho Dekor Strapec Ručne Tkané Stene Visí Tvorivé zvonkohry Dekorácie Prívesok domáce dekorácie príslušenstvo

Funkcia:

1、Krásne Remeselne: Toto je ručne vyrobený čipky stenu s jemné detaily a nádherná strapce.To je ideálne pre spálne, obývacia oblastiach, detské škôlky, pracovné priestory, alebo akékoľvek miesto, kde chcete, aby niektoré textúry a zábava pre vaše steny. 2、Vysokej Kvality: Vyrobené z 100% bavlnenej nite, bez umelých prísad a chemikálií.Robustné a vysoko kvalitné.Krásne nástenné art vytvára pocit harmónie a pohody v miestnosti. 3、Symetrický Dizajn: vhodný pre všetky dekorácie interiéru, táto vlna kúzlo je ideálny vyhlásenie visí od prístelky alebo detské postieľky, rozkladacia sedačka, plášťa alebo na stole, alebo v blízkosti okna, pridanie pohodlie do vášho obývacej alebo pracovného priestoru.Skvelé dekorácie na párty, svadby alebo foto rekvizity. 4、Praktické na Použitie: lepší strapec banner je ručne remeselne-jednoduchý a elegantný dizajn, ako zarážajúce kus umenia.To bude krásny a praktický darček pre vašu rodinu alebo priateľov, ale aj pre kolaudačné párty, narodeniny, svadby, Vianočné a viac!

Zoznam Balíkov:

1*stene visí gobelín

Spätná väzba:

1) Ako vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr.Vďaka! 2) Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém a uspokojiť vaše potreby.

Platby:

1) Všetky platobné je chránený Viazaný, a vaše plné platby by mali byť prijaté do 3 dní. 2) Platba sa uvoľňuje po potvrdení dodania.

Doprava Položka:

1) Máme loď všetky naše položky po celom svete Čína príspevok air mail , EMS,alebo DHL. 2) Doprava v Číne post air mail(hmotnosť do 2 KG )je zadarmo, zvyčajne to trvá 10 až 30 dni, aby sa dospelo.Poštovné podľa EMS ,DHL (pre veľké objednávky alebo hmotnosť je nad 2 kg) bude účtovaný expedičný poplatok.To trvá 5-7days, aby sa dospelo.To môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie alebo dovolenku alebo počasie problém. 3) položka budú zaslané po stránke overené, platba do 24 hodín.Na odovzdanie dátum je 5-7 pracovných dní. 4) Budeme vás poslal sledovacie číslo, keď sme sa po vaše položky, skontrolujte Prosím, či je a zostať v kontakte so svojimi miestneho úradu.

Kontaktujte nás:

1) Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte nás kontaktovať na TradeManager (členské ID: ) alebo ukončenia správy. 2) úprimne dúfame, že nájdete to, čo sa vám páči, tu a spriateliť sa s vami.Ďakujeme za vašu podporu!Pekný deň!

Štítky: nordic drevené, dieťa severskej, dekor domov severskej, severské drevo, dekor škôlky, wall držiaka veľa, nordic štýl, dizajn severskej, dieťa dekor severskej, sledovanie držiak na okno.

Izba Dekorácie, Doplnky Škandinávske Deti Miestnosti Dekorácie
Klasifikácia Skladací Stojan
decoracion deti izba nástroje
Typ Inštalácie Háčik Typ
Číslo Modelu Deti Miestnosti Dekorácie
Druh Skladovanie Držiteľov & Stojany
decoracion habitacion Deti Miestnosti Dekorácie
Použitie Drobnosti
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Pôvod CN(Pôvodu)
veľkosť M
Miestnosti Dekorácie Rainbow Stene Visí Dekor
Platné Priestor Za Dverami/Na Steny
Č. z Stupne Jeden
Izba Dekor Rainbow Závesné Dekorácie
Materiál PVC
Izba Prívesok Dúha Izba Stene Visí Garland

Napíšte svoju recenziu!

IN Nordic Boho Dekor Strapec Ručne Tkané Stene Visí Tvorivé zvonkohry Dekorácie Prívesok domáce dekorácie príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty