2,4 GHz Bezdrôtová Myš SUV Módne Športové Auto Tvar Optických 1600 DPI Tri Tlačidlá Pre Počítač/Notebook

Novinka

€7.33

Špecifikácia: 1. Veľkosť: cca 115*52*42mm 2. Farba: Červená , Biela , Čierna , Zelená 3. Napájanie: 2*AAA Batérie (Nie vrátane) 4. Prevádzkový Rozsah: Do 10m 5. Čistá Hmotnosť: cca 70g 6. DPI: 1600 7. Použitie: počítač PC, Notebook, Stolný Funkcie: 1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný 2. Ergonomicky navrhnuté tak, optické technológie sledovania, pracuje na mnohých rôznych povrchov a je ideálny pre použitie doma, v kancelárii alebo hry 3. Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz auto myši, pohodlné dotyk 4. Rolling riadok po riadku nahor a nadol; koľajových stĺpec stĺpec zľava doprava 5. Nízke napätie alarmujúce funkcia 6. Plug and play režim, nie je potrebné ovládač 7. Modul možno uložiť do myši úhľadne, keď nie je použitý 8. Prijímač na uskladnenie a prepravu ľahko 9. Podpora systému: Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Windows 98, Mac OS, Windows ME, Windows 8, Windows 10 a tak na Pozornosť : 1.Pre ruských zákazníkov, vyplňte, prosím, aby po celé meno, alebo nemôže odoslať tovar, Ďakujeme za vašu spoluprácu 2.V prípade, ak tovar bol balík nefunkčné, prosím, zamietnuť a prijať fotografie nám pošlite 3.O Color : sme snímanie fotografií pomocou Digitálneho fotoaparátu, farba niektorých prípadoch bude mať nejaké rozdiely z technických obmedzená, dúfam, že ste porozumeli Balík v cene:1 X Myši,1 X USB Prijímač

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Lgmspojmat.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo dodávané s 1-týždeň záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

SKONČILA ZÁRUKA.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Lgmspojmat.sk!Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: momo car sport, car mouse usb, sport car lw, ninny mouse car, aliexress car mouse, mouse sport, gt sport car grill, drevo auto myš, sport car optica maus, samsung car mouse.

Produkty Stav SKLADOM
Funkcia 1 SUV Vehicle Mice
Optické Rozlíšenie 1600 DPI
Myši Myš
Certifikácia CE
Typ Napájania Batérie
Režim Prevádzky Opto-elektronické
Číslo Modelu wireless car mouse
Počet Valcov 1
Druh 2.4 Ghz Wireless
Hrubá Hmotnosť Hmotnosť
Uvedenie na trh Dec-04
Package No
Prevádzková vzdialenosť about 10M
Štýl 3D
Ručné Orientácia Doprava
Názov Značky chyi
Názov Produktu auto myš, 3d myš, Bezdrôtová Myš, myš bezdrôtová, Gaming Mouse
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Plochu, Pre Domáce Použitie, notebook, Pre Kancelárske Použitie
veľkosť about 115x42x52mm
DPI 1600
Počet Tlačidiel 3
Čistá hmotnosť o 70g
Typ Rozhrania USB
vhodné batérie 2*AAA batéria (nie je súčasťou)

Napíšte svoju recenziu!

2,4 GHz Bezdrôtová Myš SUV Módne Športové Auto Tvar Optických 1600 DPI Tri Tlačidlá Pre Počítač/Notebook

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty