1Set Letné Hry, Hračky Piesku Hrá Hračka s Zahrať Stolný Pieskovisko Pláži Hračka Pirát Tabuľka nastavenia Vody Hrá Súpravy na Stolové Hry

Novinka

€17.48

Pieskovisko Tabuľka s Zalievanie Hrniec Interaktívne Pláž Hra Piesku Tabuľka pre Dieťa Letné Beach Hračka podzemnej Vody, Príslušenstvo Pack

OOTDTY

Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Vlastnosti: Farebný Dizajn: Farebný dizajn s rôznymi doplnkami vnútri, ktoré je úžasné hry tabuľka piesku hračka a prilákať deti pozornosť a vychutnať pláž alebo pieskovisko čas hry.

Bezpečnosť Materiál Hračka: Vyrobené high-grade plastov (ABS) s guľatými hranami, hladký povrch bez škodlivých vôňa, bio-priateľský a bezpečnosť pre vaše deti.

Krásny Dizajn: pieskovisko, hračky zahrnuté realistický plastové hrať stolný s rôznymi piesku nástroje vo vnútri(lopata, zalievanie banku, hviezdice, korytnačky,ryby,vlajky, piráti, atď.), skvelé stimulovať vaše deti baviť a zdieľať so svojimi priateľmi a vyjadriť svoj vlastný sen piesku wonderworld.

Uisťujeme vás, Kvalita: skvelý dizajn a odborných skúšok, len istí pre vaše deti na hranie, ako aj interaktívne hry tabuľke.

Najlepší Darček pre Deti: Či už v pieskovisku, činnosť centrum, bazén alebo na pláž, vaše deti budú dobre sústrediť na hry s hračkami, ktorý je vhodný ako narodeninové oslavy, sviatky a festivaly.

Špecifikácia: Balenie Rozmer: 51 x 40 x 10 cm/20.07 x 15.75 x 3,94"

Materiál: ABS Plast

Model Možnosť: Model/Model B

Čistá Hmotnosť: 1000 g/2.2 lbs

Balenie Obsahuje: 1Set Piesku Tabuľka Hračka

poznámka: Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: Tričko, narodil vodný hračka, voda hrať stolný veľké, willy vodný hračka, zavlažovaný trávnik, gril hračka, vodný hračka tabuľka, letné ženy, popup zavlažovania, voda hrať stolný chlapcov.

Číslo Modelu B03A8FP400087
Odporúčame Veku 4-6y, 7-12y, 12+y
Druh Piesok Hrá Nástroj
Plastové Typ ABS
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové

Napíšte svoju recenziu!

1Set Letné Hry, Hračky Piesku Hrá Hračka s Zahrať Stolný Pieskovisko Pláži Hračka Pirát Tabuľka nastavenia Vody Hrá Súpravy na Stolové Hry

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty