Android 9 Vertikálne Tesla Pre GMC Yukon Chevrolet Tahoe Prímestskej 2016 2017 Multimediálny Prehrávač Rádio headunit carplay

Novinka

€570.80

border:0px;margin:0px;margin-bottom:0px;margin-top:0px;margin-left:0px;margin-right:0px;padding:0px;padding-bottom:0px;padding-top:0px;padding-left:0px;padding-right:0px">

Vstavaný DSP

PROFESIONÁLNE HUDOBNÉ PRIJÍMAČOV.Digitálny signálny procesor vytvára virtuálne reproduktory na palubnú dosku.Užite si autentický-znejúce hudby z mojej nastavenie, vďaka Digitálny Signálny Procesor(DSP) .Ak reproduktory sú vo vašom dvere, zvuku, ktoré vytvárajú, môžu byť ovplyvnené.DSP re-kalibruje ich frekvencie výstup, takže zvuk hudby, ak to prichádza z reproduktorov na palubnú dosku.

Vstavané Bezdrôtové Carplay

Čo môže Carplay Robiť? 1:Siri :môžete komunikovať s auto cez Siri, povedz auto, čo robiť ďalej, počúvať systém vysielania informácií získaných na mobilnom telefóne, a použiť hlasové diktovanie reagovať. 2:Dotykový Displej Dispaly: Auto, ktoré čiastočne podporuje CarPlay bude vybavený dotykový displej, ktorý je možné zapnúť, alebo vypnúť aplikácie na pomerne jednoduché domácej obrazovke. 3:Fyzické Tlačidlá: Auto s fyzické tlačidlá je jedným zo spôsobov, ako riadiť CarPlay ,ovládanie hlasitosti a sledovať zmeny kontroly sú plne integrované.

Podpora TPMS

Potrebujete kúpiť TPMS samostatne, zobrazenie teploty a tlaku vzduchu v pneumatikách s vysokou presnosťou sledovať 4 pneumatiky na obrazovke pre bezpečnú jazdu.

Vstavaný GPS Navigácie

Podpora on-line a off-line navi aplikácie, ako je napríklad Google mapy, igo mapy, podpora 3D Mapy a hlasového navádzania.Ponúkame voľné životnosť aktualizácie mapy.(Podpora rádio/Bluetooth/USB/SD prehrávanie pri navigácii.) Najnovšie údaje máp pre 45 východoeurópskych a západoeurópskych krajinách a v POI databáze.Poznámka: aj My máme GPS Mapy pre USA, Kanada, Izrael, Austrália, Nový Zéland ,spojené arabské emiráty a Afrických krajín.

UŽÍVATEĽSKÉ Rozhranie

Špeciálne UI môže odlíšiť od univerzálnych UI, jednoduché dotykové užívateľské ROZHRANIE dizajnu umožňuje vodičovi prevádzku jednotky ľahko a pohodlie na cestách.

Bluetooth 5.0 Bezstratovú Kvalitu Zvuku

Zrkadlo Odkaz

Podpora káblové zrkadlo prepojenie so systémom Android a iphone obojsmerná interakcia medzi Auto DVD a mobilný telefón.Môžete ovládať telefón z DVD dotykového displeja ak chcete prehrávať hudbu , hry ,takže telefonovanie a používať APLIKÁCIU voľne atď.

RIEŠENIE NAPÁJANIA :1920*1080

1920*1080 vysoká hustota pixelov poskytuje úžasne žiarivé a vizuálne efekty, zatiaľ čo dotykový displej ponúka pozoruhodne tekutiny a tuitive prevádzky.

Môžete sťahovať APLIKÁCIE z Google APPS Store zadarmo

Teraz môžete povoliť inštaláciu APKs za-zdroj , tak nepriateľské downloader aplikácie nemôže fungovať bez vášho súhlasu.

Podpora Rozdelenie Obrazovky Nahor a Nadol

Podpora rozdelenie obrazovky hore a dole, a nemá vplyv na cestujúcich, pozeranie filmov počas navigácie

EQ-vytvoriť svoj vlastný zvuk.

A s vstavaným 4×50W zosilnenie, hudbu, zvuky jasný aj objemy.Prispôsobiť zvuk na vašich osobných preferencií s 9-pásmový grafický ekvalizér.

Podpora Externej TV

Podpora Externej DVB-T2/DVB-T/ISDB-T je Potrebné kúpiť DVB-T2/DVB-T/ISDB-T samostatne.

High Definition Multimedia Interface

Je plne digitálne video a audio prenos rozhranie, ktoré umožňuje odoslať nekomprimované audio a video signálov.HDMI môžu byť použité v SET-TOP BOXY , DVD prehrávače, osobné počítače , video herné konzoly , integrované zosilňovače, digitálne zvukové a televízne prijímače.

FM-AM RDS RÁDIO

Automatické vyhľadávanie +Manuálne vyhľadávanie FM/AM Frekvencia prednastavených Staníc FM 3*6 SOM 2*6 FM:65MHZ-74MHZ 87,5-108MHZ AM:522KHZ-1710KHZ

Stereo Testu Krok Diagram

Budeme testovať každé auto dvd pred odoslaním, sa k uistite sa, že dostanete dasaita nádherné.Skontrolujte testu krok a dopĺňa takto: 1.Napájanie na-2.Štart logo-3.Preload Mape-4.GPS Testovanie-5.Rádio Testovanie-6.Bluetooth-7.Hudba Testovanie-8.Internet Testovanie-9.Trik Pena Package-10.Obal Balíka

Po-predaj

Prvá situácia: príjem-kontrola tovaru-žiadne poškodenie-prihlasovacie meno potvrdiť-riešenie úspech.Druhá situácia: príjem-kontrola tovaru-Poškodenie alebo chybné výrobky-fotografovanie - Podanie certifikáciu podľa prepravná spoločnosť-Pošlite nám-my doručenia package-Návrat na vrátenie peňazí na váš účet.

Osvedčenie o Aotsr

S ochrannou známkou zapísanou v Číne a EÚ, produkt Aotsr má certifikát CE a RoHS.Prosím, aby ju bez váhania.

ZNAČKA PRÍBEH

AOTSR High-end Značky, Auto Diely Trhu Aotsr sú odhodlaní vyrábať high-end , nákladovo efektívne auto diely,ako napríklad AUTO DVD systém, autorádio, FASCIA ,CAR DVR,AUTO BEZDRÔTOVÚ NABÍJAČKU...a tak ďalej.Máme fabriky a nezávislé výskumné a vývojové tímy na projektovanie a výrobu exkluzívnej privátnej model produkty s prispôsobeného konfigurácie.S kvalitou výrobkov, výborná predpredajný a popredajný servis a viac ako desať rokov na trhu, skúsenosti.AOTSR majú dosiahnuť brilantné úspechy, získal obrovský predaj a dobré meno na celom svete.

Štítky: tahoe doplnky interiéru, henglong rc tank, abaya tureckých, 2 din rádio pre android, 2din android rádio, cruze, diesel regulátor tlaku, carplay mitsubishi, lova, GMC.

Položka Veľkosť 12.1 palce
ROM 64 G
Off-line a on-Line Mapy Podporuje
Android auto stereo pre Chevrolet Tahoe android auta gps pre GMC Yukon Chevrolet Tahoe Prímestskej 2015 16 17
Jazyk OSD Thajský, Grécky, Arabský, Španielčina, Malajský, Haitskej Kreolská, Boolean text (holandský Južná Afrika), Taliansky, Japonský, Bieloruský, Čínština (Tradičná), Bulharský, Katalánsky, Maďarský, Albánsky, Čínske (Zjednodušené), Vietnamčina, Kórejský, Švédske, Ukrajinská, Indonézia, Francúzsky, Dánsky, Nemecký, Fínska, Hebrejské, Turecká, Filipínsky, Ruský, Litovská, POĽSKÝ, angličtina, Slovinský, Maltézsky
Položka Hmotnosť 6kg
GMC Model yukon
Veľkosť Displeja 12.1
Volant funkcia Stále pracovať po inštalácii
Druh Materiálu ABS
Rádio RDS Podpora
Max Externej Pamäte 64 G
Umiestnenie Auto Konzoly
Moc Von 4*maximálne 45 w
TF/Micro SD Slot 2
WiFi/Bluetooth vstavaný WIFI
autorádio mutimedia pre GMC Yukon GMC Yukon Chevrolet Tahoe Prímestskej 2015 16 17
Yukon-Rok 2015, 2016
android 1 din auto dvd prehrávač 1 din autorádio pre GMC Yukon Chevrolet Tahoe Prímestskej 2015 16 17
Pre Vozidla Značky/Modelu GMC
Din Jeden Din
Rozlíšenie 1024*798
Špeciálne Funkcie Vstavaný Reproduktor/Mikrofón, Podpora 3G Siete, Podpora 4G Siete, Wifi Funkcia, Podpora Volant Ovládanie, Podpora Can-Bus
Rozhranie RCA
Android 1 din autorádio pre GMC Yukon Android 1din autoradio GMC Yukon Chevrolet Tahoe Prímestskej 2015 16 17
Napätie 12V
Názov Modelu ZW-KW-634C
APLIKÁCIE Môžete si stiahnuť aplikáciu v playstore
Pôvod CN(Pôvodu)
Operačný Systém Android 9.0
Certifikácia CE
Digital Media Format JPEG, WMA, Mp3, Mp4
Názov Značky Aotsr
Pamäť RAM 4G

Napíšte svoju recenziu!

Android 9 Vertikálne Tesla Pre GMC Yukon Chevrolet Tahoe Prímestskej 2016 2017 Multimediálny Prehrávač Rádio headunit carplay

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty