Led Rastlín Rastúcich Lampy 30W 40 vinuté Perly Kvet Phytolamp celé Spektrum UV Lampa Vnútorné Osvetlenie Hydroponické Rásť Žiarovky

Novinka

€3.61

Špecifikácia:

Materiál: pc+hliníkové shell

Výkon: 30w

Lúmenov: 173.4 LM

Veľkosť: 58*58*7mm (Vzhľadom na ručné meranie, tam bude chyba 1-3 cm.)

Funkcia:

1.Full-spektrum rastlín svetlo-4 balíky 40 vysokej efektívnosti LED čipy: LED rastlín svetlo má 24 červená + 12 blue + 2 biela + 2 infračervené + 2 ultrafialové svetlo, široko používaný v skleníkoch a izbové rastliny, kvety, akvakultúry systémy, pestovanie zeleniny , Kukurica výsadbu, atď.

2.Jednoduchá inštalácia---Pre štandardné E26/E27 verziu, stačí skrutku v tabuľke lampa, žiadne špeciálne držiaku je potrebné.Odporúčané oblasti pokrytia je 2,8 metrov štvorcových, nainštalovaný 5 až 18 centimetrov nad rastlina a osvetlenie lehota je 10 až 12 hodín v závislosti od zariadenia.

3.Rýchlejšie a zdravšie rastu-full-spektrum rast svetlo dokonale napodobňuje slnečné svetlo, pomáha rastliny rastú rýchlejšie a lepšie zdravým spôsobom.Dobré pre rastliny v počiatočnej fáze.

4.V porovnaní s inými rast lampy, lampa je vyrobená z kovu hliníkový chladič shell, a LED čip je priamo umiestnený na keramické chladničky.Všetky sú určené na kontrolu tepla a zabránenie rastlín zranenia.Trvanie nepresahuje 50.000 hodín.

5.Pomocou vysoko-kvalitných materiálov, dlhá životnosť

Package Vrátane:

Žiarovka*4/Žiarovka*1

Štítky: xr jet black prípade.

Číslo Modelu 200001339
Názov Značky everso
Napätie 220V
garantie Dva Roky Záruka
Materiál Telesa PC
Certifikácia CCC, EMC, FCC, ROHS
Zdroj Napájania AC
Pôvod CN(Pôvodu)
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Je Stmievateľné No
Materiaal PC
Eigenschappen Rastlina Skleníkových Svetlá
LED Čip Režim Epistar Čip

Napíšte svoju recenziu!

Led Rastlín Rastúcich Lampy 30W 40 vinuté Perly Kvet Phytolamp celé Spektrum UV Lampa Vnútorné Osvetlenie Hydroponické Rásť Žiarovky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty