2.4 G Wireless Gaming Mouse 1600 DPI Nabíjateľná LED Nastaviteľné Hráč Silent mouse Stlmiť Hráč Myš Herné Myši Pre PC, Notebook

Novinka

€4.16

A4 Wireless Gaming Mouse Nabíjateľná Tichý 1600DPI Ergonomické 7 Tlačidlá, LED Podsvietenie displeja USB Optická Myš pre Hráčov, Pre PC, Notebook

Funkcie:

1. RGB farebný prúd: Vďaka veľká-kapacita nabíjateľnú batériu, bezdrôtová myš teraz môže poskytnúť štandardné vybavenie.Tento stan efekt je oslňujúci a farebné.

2. Kapacita batérie: dobíjacie batérie má veľkú kapacitu a dlhú životnosť.Myš podporuje Micro USB (universal dátový kábel) rozhranie plnenie funkcie, ktoré môžu byť plne spoplatnené, asi 2,5 hodiny, a na brehu je preraziť.

3. Silent tichý hra: Nechať si môžete vychutnať profesionálny hry s tichým micro-motion, citlivé spúšťanie, silné oživenie, ktoré môžu oslabiť pokojnej environmentálneho hluku a poskytnúť presné kliknite na spätnú väzbu.

4. Komfort: ergonomická myš poskytuje veľmi pohodlné a presné skúsenosti na počítačové hry, to sa hodí rukou prirodzene, a tlačidlá sú upravené na zníženie kliknite na únavu.

5. Nezávislé tlačidlo: To je vybavený tlačidlom myši so samostatným riadením osvetlenia, aby vyhovoval vašim rôzne nálady.Toky dýchanie je uzavretá, ktorý je len tlačidlo.

Popis:

Tento wireless gaming mouse je špeciálne postavený pre herné počítače s non-sklzu kolies a trvanlivých hladké nohy pre maximálne herné ovládanie.

Špecifikácie:

Model: A4

Funkčný Rozsah: 15 M

Kľúčové Života: ako 10 Miliónov krát

Veľkosť:125*78*35mm

Prevádzka: Opto-elektronické

Proces: galvanické pokovovanie matný

Kapacita batérie: 600mah (vstavaný)

Package Zahrnuté:

1 * Bezdrôtová Myš

1 * Prijímač

1 * Nabíjací kábel

1 * Manuál

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: hráč mouse pro, 2080ti rtx, hráč myš, rxt 2060, tetovanie tapety na steny, 16 pin drôt postroj, rtx2060, rx6800xt, rtx 3080 10gb, 6400dpi myš.

Herná Myš 3 Herná Myš Bezdrôtová
myš herné 4 Bezdrôtová Herná Myš
Myš 1 myš bezdrôtová
bezdrôtová myš 5 bezdrôtová myš, dobíjacia
myš bezdrôtová 7 1 rok záruka
Certifikácia Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)
Myš 2 myš herné
bezdrôtová myš 6 bezdrôtová myš herné
Druh Myš
Package Áno
Číslo Modelu A4
Názov Značky ACEHE

Napíšte svoju recenziu!

2.4 G Wireless Gaming Mouse 1600 DPI Nabíjateľná LED Nastaviteľné Hráč Silent mouse Stlmiť Hráč Myš Herné Myši Pre PC, Notebook

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty