Čierna Farba Perá Pre Skalné Maľby, Kameň, Keramika, Sklo. Extra Jemné Bod Tip,

Novinka

€0.75

Popis:

Nové pero nemá žiadny atrament na nib,po triasla ho znova a znova zapnúť, stlačte nib a pressurize to tak, že atrament toku na nib môžu byť použité.

Hladké písanie na papier, pohodlné strane pocit, svetlé rukopisu, atrament nepremokavé, silné skrýva silu.Štúdia, kľúčové miesto v zamestnaní, je jasné na prvý pohľad, napriek tomu môže byť na tele,na vak, na kameni, čmáranice na obrázkoch.

Jemné Akrylová Farba Fixky Perá Injekčne Životného Prostredia Vodnej Báze Atramentu, Non-Jedovaté A Kyslých, Žiadny Zápach.Deti Zadarmo Používania, Žiadne Starosti Robiť Obraz.

S týmito maliarov farba perá, môžete kresliť na porcelánové, keramické,hrnček, kov, koža, papier, plátno, drevo, tehla, kameň, kov, plasty a textílie a rôzne iné povrchy.

Živé farby bude inšpirovať svoju fantáziu a pomôcť navrhnúť, čo sa vám páči ľahko.Vhodný pre umelcov & art študentov, teenagerov, & dospelých.

Špecifikácia:

Materiál: Plast

Farba : 13.2x0.1 cm/5.20x0.04 palec

0,5 mm Jemné Akrylová Farba Pera

Balenie Obsahuje:

1 Kus 0,5 mm Akrylová Farba Marker Pero

Poznámka:

Prosím, aby malá veľkosť chyby spôsobené ručné meranie.

Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť.

Štítky: plameň slnečné okuliare, rýchlosť pásky, auto poľský vosk, chameleon pigment, móda sklo, farba pigmentu prášok, oheň slnečné okuliare, tmavé sklo, detail, epoxidové valčekom.

Súbor Typ No
Pôvod CN(Pôvodu)
Rukoväť Materiál Plastové
Typ Veľkoobchod No

Napíšte svoju recenziu!

Čierna Farba Perá Pre Skalné Maľby, Kameň, Keramika, Sklo. Extra Jemné Bod Tip,

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty